Spitalul Clinic Colentina Bucuresti
Contact – Spitalul Clinic Colentina
Adresa Sos. Stefan cel Mare nr. 19-21, Sector 2, Bucuresti
Telefon 021 317 32 45, 021 316 73 20
Email secretariat@spitalulcolentina.ro, spitalul_colentina@yahoo.com
Website www.spitalul-colentina.ro
Mijloace de transport Tramvai: 34, 46 pana la statia Grozovici, Autobuz: 330, 335 pana la statia Grozovici, Metrou pana la statia Stefan cel Mare, apoi cca. 5 minute pe jos
Indicatii catre aceasta adresa in Google Maps
Vezi si alte spitale similare cu Spitalul Clinic Colentina Bucuresti sau alte spitale grupate pe specialitati din Bucuresti.
Specialitati medicale – Spitalul Clinic Colentina
Interne, Boli profesionale, Cardiologie, Reumatologie, Diabet zaharat, nutritie si boli metabolice, Gastroenterologie, Hematologie, Neurologie, Neurochirurgie, Chirurgie generala, Chirurgie plastica si reparatorie, Urologie, Ortopedie si traumatologie, Dermato-venerice, Recuperare si balneologie, Anestezie Terapie Intensiva
Descriere – Spitalul Clinic Colentina
Spitalul Clinic Colentina acordă servicii de spitalizare continuă, servicii ambulatorii de specialitate, servicii de spitalizare de zi sau servicii paraclinice în următoarele specialităţi: anestezie şi terapie intensivă, boli infecţioase, cardiologie, dermatovenerologie, endocrinologie sau diabet zaharat, nutriţie şi boli metabolice, medicină internă, nefrologie, neonatologie, neurologie, oncologie medicală, pediatrie, pneumologie, psihiatrie, chirurgie generală, obstetrică-ginecologie , oftalmologie, ortopedie şi traumatologie, otorinolaringologie, urologie, anatomie patologică, medicină de laborator, radiologie – imagistică medicală.
Medicii de specialitate din cadrul Spitalul Clinic Colentina asigură continuitatea prin linii de gardă distincte în următoarele specialităţi: anestezie şi terapie intensivă, cardiologie, medicină internă, neurologie, pediatrie, psihiatrie, chirurgie generală, obstetrică-ginecologie, ortopedie şi traumatologie, medicină de laborator, radiologie-imagistică medicală.
Spitalul Clinic Colentina are in dotare următoarele echipamente şi aparate medicale: aparatură digitală de radiodiagnostic şi imagistică medicală, aparat de tomografie computerizată, aparat de rezonanţă magnetică nucleară, aparate de ultrasonografie convenţională şi Doppler, instrumentele şi echipamentele necesare pentru efectuarea analizelor medicale de hematologie, biochimie, microbiologie, imunologie şi toxicologie.
In Spitalul Clinic Colentina se desfasoara activitati de învăţământ şi cercetare ştiinţifico-medicală, cât şi de educaţie medicală continuă, în conformitate cu prevederile regulamentului de organizare şi funcţionare al acestuia, aprobat prin ordin al ministrului sănătăţii.
Proporţia bolnavilor internaţi in Spitalul Clinic Colentina care au domiciliul în afara judeţului Bucuresti este mai mare de 5%.
Proporţia bolnavilor externaţi din Spitalul Clinic Colentina care se reinternează, pentru patologie de acelaşi tip, într-un interval de 48 de ore de la externare, este sub 0,6%.
Proporţia bolnavilor transferaţi din Spitalul Clinic Colentina într-un alt spital, pentru patologie de acelaşi tip, într-un interval de 72 de ore de la internare este mai mica de 0,03%.
Conform Ministerului Sanatatii, Spitalul Clinic Colentina este incadrat la clasificarea II plan conf conform ordinului ministrului sanatatii nr. 323/2011, modificat de ordinul nr. 441/2015.
Medici din Spitalul Clinic Colentina Bucuresti
*din numarul total de paturi.
Evaluare
0 stele din 7 pareri ale pacientilor
Categorie
Clinic
Administrare
de stat
021 317 32 45, 021 316 73 20, secretariat@spitalulcolentina.ro; spitalul_colentina@yahoo.com
7 Comments
Consider secția medicală Hematologie una din cele mai importante pentru tratarea pacienților suferinzi de leucemie leucocică. Ca și comlexitate diagnosticală și tratamebtală consider factorul cercetare și aplicare metode noi cele mai potrivite în ajutorul pacienților.
Extindeți această secție și pe cât se poate acordații tot sprijinul în dezvoltarea ei. P.S. Măriți numărul de paturi și nu în ultimul rând suprafața de spitalizare utilată cu aparatajul și instrumentarul necesar.
Cu Stimă și Respect pentru Medicii Hematologi!
Spitalul Colentina ca peste tot in Romania , are si doctori buni si doctori „ne-buni” !
Depinde de norocul fiecaruia , sa intalneasca medicul potrivit. Eu am intalnit un medic radiolog si altul internist MINUNATI , insa la Neurologie si oftalmologie…. regrete eterne ca le-am intalnit !
Cam atat despre medici, cat despre administrarea si menegeriatul spitalului …e jale mare ! Focar de infectii tata, cu punctele lor de igiena. Saracie mare…! Cum poti sa crezi ca e normal ca un etaj intreg sa aiba doar 3 WC-uri , si acelea la comun ( femei -barbati ), jegoase, …. vechi,instabile ,usi rupte , fara clante, imputite , fara … dusuri !? A… ba da , exista un dus, adica o hazna …execrabila …fara intimitate , (unde merg bietii oameni …sa-si recolteze urina ) , aflata dupa o usa unde nu crezi …..ca poti avea acces………………………………………………………..
Avand in vedere saracia SPITALULUI COLENTINA …………..
SUGEREZ sa faceti o „cutie a milei ” , foarte aprope de ….punctul nevralgic „TOALETE”, unde donatorii sa va ….ajute sa oferiti niste toalete demne de anul in care …traim.
P.S. Am folosit punctele succesive, fiindca nu ma lasa site–ul sa continui
Nu recomand Dr. Alexandru Deutsch este un medic total nepregatit care se lauda cu studii in Germania si care are aere de superioritate fata de pacientii lui. Nu accepta sa ii fie dat nici un sfat sau parere si injoseste ceilalti angajati ai spitalului de fata cu pacientii! Am ajuns la spitalul Colentina in urgenta cu tatal meu pe mana acestui asa zis „medic”. A luat decizia imediata fara a face nici o investigatie ca sa ii monteze un stent coronarian si nu a tinut cont de problemele medicale pe care tatal meu le avusese in trecut. In afara de faptul ca ne-a cerut spaga 1000 lei ca sa ne bage in operatie mai repede, acesta ne-a tratat ca pe niste animale. Am avut noroc ca am luat decizia sa merg la Regina Maria cu tatal meu ca altfel cred ca acum ii puneam lumanari la cimitir! Astfel de medici nu ar mai trebui sa lucreze in acest domeniu! NU RECOMAND! Feritiva de acest criminal!
Da, asa este aveti dreptate. Si mama mea a murit tot din cauza lui.
Multumesc pentru ca ati scris. Am scris si eu sa stie toata lumea.
Feriti-va de acest criminal!
Ma numesc Constantinescu Coca si am avut progranare pentru 24 octombrie 2017 ora 10 la sectia de gastro. Nici la ora 12.30 nu am reusit sa intru iar cand am intrebat pe d-na dr. Andreea Bengus ce se intampla- ,, m-a trimis in privat,, Am mentionat ca sunt bolnava de diabet si nu pot sa mai rezist nemancata. La cererea mea de a mi se da jos branula ca nu mai raman, pentru ca nu mai am incredere in actul medical d-na doctor a mentionat ca pot sa imi fac in privat colonoscopia cu trimitere de la medicul de familie. Mentionez ca dansa m-a programat pentru ora 10 iar, eu am respectat programarea.
Mereu se da vina pe sistemul medical , dar, sistemul este format din oameni. Educatia incepe din familie- cu cei 7 ani de acasa, si se continua pe tot parcursul vietii. Imi este greu sa cred ca un medic poate sa se comporte asa……….
Buna ziuaAm pancres ectopic,gastrita atrofica cu metaplazie intestinala si as vrea sa ma internez in spital pentru analize amanuntite.Cum procedez.Va mutumesc
buna ziua .ma numesc dumitrescu valentin .am avut programare pe data de 17 mai 2016 la ora 9,30 la neurologie pavilionul H parter programarea mi-a fost facuta de medicul dana morar .la ora 9,30 eram la spital si asteptam sa fiu strigat .la ora 14 am plecat acasa deoarece nu mai puteam sta sa astept in picioare si ne mancat .cred ca nu este normal sa stau atatea ore in fata unei usi .