Spitalul Judetean de Urgenta Bacau
Contact – Spitalul Judetean de Urgenta Bacau
Adresa Strada Spiru Haret nr. 2, Bacau, Bacau
Telefon 0234 534 000
Fax 0234 517 424
Email informatii@sjubc.ro, relatiipublice@sjubc.ro
Website www.sjubc.ro
Indicatii catre aceasta adresa in Google Maps
Vezi si alte spitale similare cu alte spitale grupate pe specialitati din Bacau.
Specialitati medicale – Spitalul Judetean de Urgenta Bacau
Interne, Endocrinologie, Cardiologie, Reumatologie, Diabet zaharat, nutritie si boli metabolice, Gastroenterologie, Neurologie, Psihiatrie, Neurochirurgie, ORL, Oftalmologie, Boli infectioase, Chirurgie generala, Chirurgie pediatrica, Chirurgie plastica si reparatorie, Chirurgie toracica, Oncologie medicala, Urologie, Ortopedie si traumatologie, Pediatrie, Recuperare pediatrica, Dermato-venerice, Obstetrica-ginecologie, Neonatologie, Neonatologie prematuri, Recuperare si balneologie, Anestezie Terapie Intensiva, Alte sectii
Descriere – Spitalul Judetean de Urgenta Bacau
Spitalul Judetean de Urgenta Bacau acordă servicii de spitalizare continuă, servicii ambulatorii de specialitate, servicii de spitalizare de zi sau servicii paraclinice în următoarele specialităţi: anestezie şi terapie intensivă, boli infecţioase, cardiologie, dermatovenerologie, endocrinologie sau diabet zaharat, nutriţie şi boli metabolice, medicină internă, nefrologie, neonatologie, neurologie, oncologie medicală, pediatrie, pneumologie, psihiatrie, chirurgie generală, obstetrică-ginecologie, oftalmologie, ortopedie şi traumatologie, otorinolaringologie, urologie, anatomie patologică, medicină de laborator si radiologie – imagistică medicală.
Medici de specialitate din cadrul Spitalul Judetean de Urgenta Bacau asigură continuitatea prin linii de gardă distincte în următoarele specialităţi: anestezie şi terapie intensivă, medicină internă, neurologie, pediatrie, psihiatrie, chirurgie generală, obstetrică-ginecologie, ortopedie şi traumatologie, medicină de laborator, radiologie – imagistică medicală.
In dotarea Spitalul Judetean de Urgenta Bacau intra următoarele echipamente şi aparate medicale: aparatură digitală de radiodiagnostic şi imagistică medicală, aparat de tomografie computerizată, aparate ultrasonografie convenţională, instrumentele şi echipamentele necesare pentru efectuarea analizelor medicale de hematologie, biochimie, microbiologie, imunologie şi toxicologie.
Proporţia bolnavilor externaţi din Spitalul Judetean de Urgenta Bacau care se reinternează, pentru patologie de acelaşi tip, într-un interval de 48 de ore de la externare, este sub 1%.
Proporţia bolnavilor transferaţi din Spitalul Judetean de Urgenta Bacau într-un alt spital, pentru patologie de acelaşi tip, într-un interval de 72 de ore de la internare este mai mica de 0,01%.
Conform Ministerului Sanatatii, Spitalul Judetean de Urgenta Bacau este incadrat la clasificarea III plan conf. conform ordinului ministrului sanatatii nr. 323/2011, modificat de ordinul nr. 441/2015.
Medici din Spitalul Judetean de Urgenta Bacau
*din numarul total de paturi.
Evaluare
0 stele din 5 pareri ale pacientilor
Administrare
de stat
0234 534 000, informatii@sjubc.ro, relatiipublice@sjubc.ro
5 Comments
Mama mea a ajuns la Spitalul de Urgenta unde a așteptat de la ora 11 pana la ora 23 deși era în stare grava.Când a primit o a țipat la ea i a spus : Ce ai venit la gratuități? Doar cu intervenții a fost internată și după 2 săptămâni a decedat.Dumnezeu sa o ierte.A fost un om foarte bun.
Bună seara,
Astăzi am descoperit fața ascunsă a Spitalului Județean Bacău. În pofida spoielilor unora trebuie pus degetul pe rană și punctat concret, în speranța că poate se îndură cineva din conducere să citească și să ia ceva măsuri, dacă poate. Știu, politic vă păstrați scaunele domnilor, dar nouă ne mor părinții datorită vouă. Concret:
O persoană este adusă cu salvarea din com. Stănișești sat. Benești la UPU a SJBacău în data de 01.07.2020 în jurul orei 13. Apoi a început calvarul…nu am reușit s-o găsim decât după aproximativ 5 ore. Nu era înregistrată nicăieri, nimeni nu știa de ea iar când am găsit-o era vai de ea: ținută într-o cameră la urgențe, fără apă curentă, wc, fără pătură, pernă într-un mediu neprielnic unei persoane de 70 ani. La ora 22.00 era tot acolo încuiată, neavând unde-și face nevoile. Să înțeleg că sunt camere special amenajate pentru eliminarea emoțională a acestora? Sunteți plătiți din bani publici să ne tratați nu să faceți epurare naturală voi…nu. Lăsați-ne părinții acasă dacă nu-i puteți trata!!! Sunt multe de spus, dar închei cu amar în suflet datorită faptului că ne umiliți voit. Să vă fie rușine…
Este o nerusinare in anul 2019 nu se poate intra in spital decit dupa program ESTE STIGATOR LA CER .TREBUIE SA VA SCHIMBATI MENTALITATILE ASTEA PRIMITIVE. NOI SUNTEM IN EUROPA VOI UNDE SUNTETI?
buna ziua. eu am avut cadere de piatra la rinichi am afost la urgenta şi multumesc tuturor medicilor care fac cu randul de garda la urgenta ca nu este deloc uşor şi mau ajutat foarte mult,pot spune ca miau luat durerea cu mana
Am avut o trimitere la Ortopedie, fapt pentru care la ora 08.40 am intrat in policlinică la ,,INFORMATII” unde am solicitat un bon de ordine fiind îndrumat la cabinet 7 CU PROGRAM 08.00-14.00 la dr. Neagu (un om deosebit din discuțiile auzite pe la ușă cabinetului) . De aici incepe SISTEMUL SĂ TE OMOARE CA PICĂTURA CHINEZEASCĂ. Ordinea de intrare în cabinet fiind cei programați care cred că au fost in jur de 20-25 ( ultimul pacient avea pe bon scris P069), cei chemați de doctor la control (FĂRĂ BON DE ORDINE) și PAPAGALII SISTEMULUI acei care aveau scris pe bonuri de la T001 la T013. Doctorul a oferit consultații celor din ultima categorie de bonuri T001 la T013 între orele 13.16-14.03 – fapt care se poate verifica din accesarea sistemului informatic. Eu fiind fericitul posesor al bonului T 013 ultimul consultat TIMP DE 4 MINUTE cu tot cu prescripția unei rețete intr-un singur exemplar dar și a unei replici ,,dar ce vrei să dansezi la vârsta asta”. NICI UN DIAGNOSTIC DAT CU părerea. AVEAM DREPTUL DUPĂ 5 ORE DE AȘTEPTARE DE CEVA …CĂ DOAR LA SPECIALIST AM MERS. Acest sistem nu face bine cetățeanului roman care plătește taxe și impozite statului. LA UN CABINETUL PARTICULAR AL ACELUIAȘI DOCTOR TOT AȘA AȘ FI FOST TRATAT???