Spitalul Municipal de Urgenta Roman
Contact – Spitalul Municipal de Urgenta Roman
Adresa Strada Tineretului nr. 28-30, Roman, Neamt
Telefon 0233 740 639
Fax 0233 741 963
Email secretariat_spital@roman.rdsmail.ro
Website www.spitalroman.ro
Indicatii catre aceasta adresa in Google Maps
Contact – Centrul de Sanatate Mintala Roman
Adresa Strada Roman Musat nr. 78, Roman, Neamt
Telefon 0233 743 377
Indicatii catre aceasta adresa in Google Maps
Contact – Sectia Pediatrie, Psihiatrie si Boli Infectioase
Adresa Strada Sperantei nr. 11-13, Roman, Neamt
Telefon 0233 740 536
Indicatii catre aceasta adresa in Google Maps
Vezi si alte spitale similare cu Spitalul Municipal de Urgenta Roman sau alte spitale grupate pe specialitati din Neamt.
Specialitati medicale – Spitalul Municipal de Urgenta Roman
Interne, Endocrinologie, Cardiologie, Reumatologie, Diabet zaharat, nutritie si boli metabolice, Gastroenterologie, Neurologie, Psihiatrie, ORL, Oftalmologie, Boli infectioase, Chirurgie generala, Chirurgie pediatrica, Chirurgie toracica, Oncologie medicala, Urologie, Ortopedie si traumatologie, Pediatrie, Recuperare pediatrica, Dermato-venerice, Obstetrica-ginecologie, Neonatologie, Neonatologie prematuri, Recuperare si balneologie, Anestezie Terapie Intensiva
Descriere – Spitalul Municipal de Urgenta Roman
Spitalul Municipal de Urgenta Roman acordă servicii de spitalizare continuă, servicii ambulatorii de specialitate, servicii de spitalizare de zi sau servicii paraclinice în următoarele specialităţi: anestezie şi terapie intensivă, boli infecţioase, cardiologie, dermatovenerologie, endocrinologie sau diabet zaharat, nutriţie şi boli metabolice, medicină internă, nefrologie, neonatologie, neurologie, oncologie medicală, pediatrie, pneumologie, psihiatrie, chirurgie generală, obstetrică-ginecologie, oftalmologie, ortopedie şi traumatologie, otorinolaringologie, urologie, anatomie patologică, medicină de laborator si radiologie – imagistică medicală.
Medici de specialitate din cadrul Spitalul Municipal de Urgenta Roman asigură continuitatea prin linii de gardă distincte în următoarele specialităţi: anestezie şi terapie intensivă, medicină internă, neurologie, pediatrie, psihiatrie, chirurgie generală, obstetrică-ginecologie, ortopedie şi traumatologie, medicină de laborator, radiologie – imagistică medicală.
In dotarea Spitalul Municipal de Urgenta Roman intra următoarele echipamente şi aparate medicale: aparatură digitală de radiodiagnostic şi imagistică medicală, aparat de tomografie computerizată, aparate ultrasonografie convenţională, instrumentele şi echipamentele necesare pentru efectuarea analizelor medicale de hematologie, biochimie, microbiologie, imunologie şi toxicologie.
Proporţia bolnavilor externaţi din Spitalul Municipal de Urgenta Roman care se reinternează, pentru patologie de acelaşi tip, într-un interval de 48 de ore de la externare, este sub 1%.
Proporţia bolnavilor transferaţi din Spitalul Municipal de Urgenta Roman într-un alt spital, pentru patologie de acelaşi tip, într-un interval de 72 de ore de la internare este mai mica de 0,01%.
Conform Ministerului Sanatatii, Spitalul Municipal de Urgenta Roman este incadrat la clasificarea III plan conf. conform ordinului ministrului sanatatii nr. 323/2011, modificat de ordinul nr. 441/2015.
Medici din Spitalul Municipal de Urgenta Roman
*din numarul total de paturi.
Evaluare
0 stele din 5 pareri ale pacientilor
Administrare
de stat
0233 740 639, secretariat_spital@roman.rdsmail.ro
5 Comments
Un spital de nimic , a fost mama la iei și nici măcar nu o baga in seama se ascund doctori de ea rușine să vă fie
Mulțumesc din suflet D-lui Dr. Arvatescu care m-a operat de colecist pentru profesionalismul și abnegația de care a dat dovadă cât și înre-
gului personal medical
Pana acum 2 ani am avut o parere mediocra dar dupa venirea dr.Sova la acest spital la care am avut o consultatie urologica am o parere foate buna despre acest sector.SPER caspitalul nostru sa se complecteze cu doctori tineri si cu multa stiintadecarte.
Alexa.
Multi medici noi, tineri, competenti care chiar isi dau interesul. Am fost operata in acest spital si chiar am primit atentia necesara fara niciun fel de recompensa din partea mea. Multumesc personalului !
Un spital slab, în care dacă intri ai puține șanse să mai scapi viu. Mai bine stai acasă, te chinui mai puțin.