Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti
Contact – Spitalul Universitar de Urgenta
Adresa Splaiul Independentei nr. 169, Sector 5, Bucuresti
Telefon 021 318 05 19/20
Fax 021 318 05 01
Email secretariat@suub.ro
Website www.suub.ro
Mijloace de transport Autobuz: 104, 122, 126, 137, 168, 236, 268, 306, 307, 336, 368 Si 601, Troleibuz: 61, 69, 90, 91, 96, Metrou statia Eroilor (M1, M3)
Indicatii catre aceasta adresa in Google Maps
Vezi si alte spitale similare cu Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti sau alte spitale grupate pe specialitati din Bucuresti.
Specialitati medicale – Spitalul Universitar de Urgenta
Interne, Endocrinologie, Cardiologie, Diabet zaharat, nutritie si boli metabolice, Gastroenterologie, Hematologie, Neurologie, Neurochirurgie, ORL, Oftalmologie, Chirurgie generala, Chirurgie maxilo-faciala, Chirurgie plastica si reparatorie, Chirurgie cardiovasculara, Chirurgie toracica, Oncologie medicala, Ortopedie si traumatologie, Obstetrica-ginecologie, Neonatologie, Neonatologie prematuri, Anestezie Terapie Intensiva
Descriere – Spitalul Universitar de Urgenta
Spitalul Universitar de Urgenta acordă servicii de spitalizare continuă, servicii ambulatorii de specialitate, servicii de spitalizare de zi sau servicii paraclinice în următoarele specialităţi: anestezie şi terapie intensivă, boli infecţioase, cardiologie, dermatovenerologie, diabet zaharat, nutriţie şi boli metabolice, endocrinologie, gastroenterologie, hematologie, medicină de urgenţă, medicină internă, nefrologie, neonatologie, neurologie, pediatrie, pneumologie, psihiatrie, recuperare, medicină fizică şi balneologie, reumatologie, chirurgie cardiovasculară, chirurgie generală, chirurgie orală şi maxilo-facială, chirurgie pediatrică, chirurgie plastică – microchirurgie reconstructivă, chirurgie toracică, chirurgie vasculară, neurochirurgie, obstetrică-ginecologie , oftalmologie, ortopedie şi traumatologie, otorinolaringologie, urologie, anatomie patologică, medicină de laborator si radiologie – imagistică medicală.
Medicii de specialitate din Spitalul Universitar de Urgenta asigură continuitatea prin linii de gardă distincte în următoarele specialităţi: anestezie şi terapie intensivă, boli infecţioase, cardiologie, medicină de urgenţă, medicină internă, neurologie, pediatrie, pneumologie, psihiatrie, chirurgie cardiovasculară, chirurgie generală, chirurgie vasculară, neurochirurgie, obstetrică-ginecologie, ortopedie şi traumatologie, otorinolaringologie, medicină de laborator si radiologie – imagistică medicală.
Spitalul Universitar de Urgenta are in dotare următoarele echipamente şi aparate medicale: aparat de radiologie digitală, aparat de tomografie computerizată, aparat de rezonanţă magnetică nucleară, aparat pentru angiografie, aparate de ultrasonografie convenţională şi Doppler, instrumentele şi echipamentele necesare pentru efectuarea analizelor medicale de hematologie, biochimie, microbiologie, imunologie şi toxicologie.
In Spitalul Universitar de Urgenta se desfasoara activitati de învăţământ şi cercetare ştiinţifico-medicală, cât şi de educaţie medicală continuă, în conformitate cu prevederile regulamentului de organizare şi funcţionare al acestuia, aprobat prin ordin al ministrului sănătăţii.
Proporţia bolnavilor internaţi in Spitalul Universitar de Urgenta care au domiciliul în afara judeţului Bucuresti este mai mare de 20%.
Proporţia bolnavilor externaţi din Spitalul Universitar de Urgenta care se reinternează, pentru patologie de acelaşi tip, într-un interval de 48 de ore de la externare, este sub 0,5%.
Proporţia bolnavilor transferaţi din Spitalul Universitar de Urgenta într-un alt spital, pentru patologie de acelaşi tip, într-un interval de 72 de ore de la internare este mai mica de 0,02%.
Conform Ministerului Sanatatii, Spitalul Universitar de Urgenta este incadrat la clasificarea I plan conf conform ordinului ministrului sanatatii nr. 323/2011, modificat de ordinul nr. 441/2015.
Medici din Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti
*din numarul total de paturi.
Evaluare
0 stele din 26 pareri ale pacientilor
Categorie
Universitar, Urgenta
Administrare
de stat
021 318 05 19 / 20 / … / 29, secretariat@suub.ro
26 Comments
Ma numesc Olariu Adriana, 75 ani.
In noaptea de 22.04.2023 am fost dusa
cu ambulanta la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti ,fractura brat.
MULTUMESC. personalului medical de la camera de garda si Ortopedie pentru modul impecabil cu care
am fost tratata.
MULTUMESC!
FELICITARI!
BRAVO !!!
este foarte prost organizat am fost la urgenta dupa un accident in care aveam o lovitura la cap si cu plaga deschisa si singele care curgea si tineam pensamentul ca sa nu curga pe jos am sta doua ore si jumate si nu m-au primit decat dupa ce am facut scandal spuneau ca salvarile aveau prioritate
ce prioritate are salvarea care aduceau oameni mai varsta care nu prezentau nimic de urgent eu sunt medic si vedeam ce aduceau multi din iei vin la spital ca este caldura daca cunosteam unde puteam sa ma duc sa platesc si sa mi se acorda prim ajutor ma duceam
in plus oameni de paza care nu stiu de unde vine cred ca sunt golani vorbeau urat cu mine si nu aveau nici un respect mai ales ca i-am zis ca sunt medic.
de exemplu brancardieru avea prioritate sa interneze un rude de al lui mai in varsta care nu a venit cu salvare .
in atentia lui domnul directo mai faceti ordinea la urgenta ca este rusinos ce s-a intamplateu am filmat totul si o sa depun o plingere la colegiul medicilor in schimb o data admis la urgenta medici au fost de o copetenta foarte buna felicitari pentru iei si nu pentru directorul spitalul care nu stie sa gireze situatia si a pus niste golani sa pazeasca intrarea
Era 4 noiembrie anul acesta, când, dintr-o întâmplare nefericită, am ajuns la Secția de cardiologie a Spitalului Universitar București. În dimineața acelei zile m-am trezit cu dureri în piept ce le simțeam urcând spre esofag, ceea ce m-a determinat să merg la Camera de Gardă a Spitalului Militar Central. După aproximativ o oră petrecută acolo, am fost transferat la Spitalul Universitar București, motivat de aceea că am probleme cardiologice, iar în spital nu există un medic cardiolog. La acel moment nu știam nimic mai mult. Eram conștient și comunicam cu medicii, dar nu înțelegeam ce se întâmpla de fapt cu mine. Nu am înțeles inițial nici de ce s-a cerut acest transfer și nici nu acceptam că nu există un medic cardiolog. Abia acum îmi dau seama că acest transfer neașteptat a constituit de fapt salvarea mea. În aceeași noapte, o echipă de 7 medici, condusă de Conf. Dr. Cătălin Constantin Badiu, medic primar chirurgie cardiovasculară, m-a operat de urgență. Ajunsesem la spital pe ultima sută de metri. Ziua aceea putea fi ultima zi viața mea, o viață care, fără acești oameni minunați s-ar fi încheiat la 55 de ani. A urmat un diagnostic crunt: Cură chirurgicală a disecției de aortă ascendentă tip A Stanford, Debakey I: Interpoziție aortă ascendentă cu conduct de Dacron Jotec nr.32 și înlocuire valvă aortă cu proteză mecanică nr.23. O intervenție chirurgicală care a durat în jur de 8 ore, ore din viața acestor oameni pe care mi le-au dăruit cu toată responsabilitatea și pasiunea. Faptul că astăzi inima mea bate din nou si că mă bucur de o viață normală alături de cei dragi mie, îl datorez doar lor:
• Conf. Dr. Cătălin Constantin Badiu – medic primar chirurgie cardiovasculara,
• Dr. Andrei Dăneț – medic specialist chirurgie cardiovasculara,
• Dr. Radu Isăilă – medic specialist chirurgie cardiovasculara,
• Anca Andronic – medic specialist cardiologie,
• Cârste Maximilian – medic rezident,
• Stefan Iulia – medic rezident,
• Olaru Roxana– medic rezident,
• Simona Jumătate – asistent ATI
• Rodica Oprea – asistent șef
Vă mulțumesc oameni minunați!
Mă numesc,Prisecaruta Viorica!Am fost operată pe cord,la prof.dr Badiu Catalin!un adevărat om,cu o pregătire profesională,de nota maxima! Toată echipa dl.profesorBadiu C.sunt niște specialiști adevărați!Mă bucur enorm ca am întâlnit acești oameni minunați în viața mea,impreuna cu profesorul Badiu C.Multa recunoștința
Stau de 3 zile ma doare stomacul mam operat de hernie de disc nu pot sa dau afara si nu ai intereseaza pe nimeni le am spus asistentelir miau vb de sus dute si cumparati medicament cand farmacia este inchisa beau apa cafea orce sa pot face la wc ma doare rau stomacul si nu se uita iam dat lu una 10 lei si sa uitat urat oare ce trebuie sa fac e spital nu de ce mai platesc asigurarea daca ma vexe un oacient oarecare ce ar trebui sa fiu baiat de presedinte nu le inteleg mie ca daca le zic de clisma ma da afara sa u imi cere cateva milioane e bine asa halal spital si nu va mai zic xati bani am dat pentru ce unde e dreptul meu
E un spital așa si așa… Găsești medici si medici!
Atenție la dl Caplan Ion…nu l pot numi medic….e suficient ca am folosit apelativul „dl”
A făcut experiențe pe unchiul meu până când i a spus mătuși mii ca a greșit si in cele din urma l a omorât….
Iar după ce a făcut o, a sunat o pe mătușa mea pt ca i era frică sa nu l dea pe mâna poliției…..
Altfel, tot respectul pt secția Hematologie
E un spital așa si așa… Găsești medici si medici!
Atenție la dl Caplan Ion…nu l pot numi medic….e suficient ca am folosit apelativul „dl”
A făcut experiențe pe unchiul meu până când i a spus mătuși mii ca a greșit si in cele din urma l a omorât….
Iar după ce a făcut o a sunat o pe mătușa mea pt ca i era frică sa nu l dea pe mâna poliției…..
Altfel, tot respectul pt secția Hematologie
sunt foarte multumit am fost operat la acest spital de doctorita MATISAN DE LA CHIRURGIE VASCULARA CARUIA II MULTUMESC MULT PENTRU INTERESU DAT
Nu voi putea multumi indeajuns niciodata pentru faptul ca mi-au salvat viata!!!…incepanad cu medicii din camera de garda si cardiologie ,pana la nefrologie.Multumesc in mod deosebit doamnei doctor Constantinescu de la cardiologie,doamnei Dragomir de la nefrologie si nu in ultimul rand domnului doctor Ulmeanu de la ATI.De asemenea sectiei de dializa , unde am fost ingrijita bine.Spitalul este curat iar asistentele si infirmierele sunt foarte amabile si bine pregatite!!Multumiri speciale din tot sufletul tuturor celor ce muncesc la etajul 13 al spitalului!!
Eu am fost la acest spital anul trecut, m-am operat de bila laparoscopic…am stat intr-un salon cu inca 5 paturi…totul foarte curat, se facea curatenie in fiecare diminesta, desi nu prea am mancat, dar in salon pacientele o laudau…deci era buna mancarea, Doctorul Voiculescu m-a operat…ii multumesc mult…super doctor…am avut un doctor anestezist extraordinar HainaRosie…ambii cu un suflet mare si bun,.,asistentele foarte dragute si respectoase…sincer…am numai cuvinte de lauda…si mi a fost frica cand m am dus acolo, auzind ca este haos…nu mi s-a parut deloc haos. Am revenit la o saptamana sa mi scoata firele…foarte dragute asistentele…multumesc mult tuturor.
MULTUMESC DIN SUFLET DOCTORITEI STEMATE ANA _ UN MEDIC CU SUFLET DE AUR, PENTRU CARE MA ROG SA-I DEA DUMNEZEU SANATATE , PUTERE SI REZISTENTA SI CARUIA N-AM SA-I POT MULTUMI NICIODATA ATAT CAT AR MERITA!
Doamne fereste sa ajungi la camera de urgență a spitalului universitar bucuresti.Mama cu accident vascular cerebral a stat 6 ore pe targa pe holurile insalubre si reci.Dusa cu ambulanță la ora 17 a fost internată la ora 23.Recent am ajuns din nou la urgență si am stat de la 5 la 14 pe aceleași holuri,cu pacientul dat acasă cu diagnostic aiurea ,ambiguu, piatra la vezica sau chist cancerigen.Doctorii drăguți,foarte tineri si fara experienta si sufocați de nr. mare de urgențe.
Am fost la acest spital cu o fractură de femur la piciorul stâng.
Am ajuns pe la orele 12 ziua. După mai multe ore de așteptat la camera de gardă,
pe la 17 s-au facut și radiografia.
Fractură de femur.
Iar după alte două ore de așteptat, mi sa transmis că operația nu se poate efectua.In cazul acesta, nu mai reprezint o urgență iar ei interneaza doar urgențe.
Și m-au trimis înapoi acasă. CAZ REAL
Este un haos și o bătaie de joc, personal lenos și fără inima rusine…
M AM PREZENTAT LA MUNICIPAL URGENTE CU. O PUTERNICA CONTUZIE TORACICA IN URMA UNEI CAZATURI. (23.12.17).AM AVUT DURERI FOARTE MARI.
AM FOST PRIMIT IN MOD ABSOLUT NECONDITIONAT DE CATRE PERSONALUL MEDICAL DE SPECIALITATE SI S AU FACUT IMEDIAT INVESTIGATIILE.
AM TOATA ADMIRATIA PTR. DANSII SI MII DE MULTUMIRI !!! AM PRIMIT MEDICAMENTATIA NECESARA SI STAREA MEA S A AMELIORAT SEMNIFICATIV.
FELICITARI !!
George
Oribila super dezastru…nu inteleg ce típ de doctori sunt AIA?? Cere donaré de sange pt pacienti care au nevoie …se doneza pt pacientul respectiv si nu ajunge la pacient…pur si simplu nu il dau la pacientul pt care ai donat sange …il dau la cine da spaga …asa e Romania …fratilor nu mai donati pt persoane dragi voua pt a nu il dau …minte ca trebuie filtrat si vrajeli de 2 euro …e inamisibil ce fac doctori nostri cu noi …rusineee a trimiso acasa fara ai administra sange …avand donatoare de sange …au ramas doctori cu sangre la donatoare pt pacientul care le da spaga …asa ca nu donati sange …pt CEI dragi …
Oribila super dezastru…nu inteleg ce típ de doctori sunt AIA?? Cere donaré de sange pt pacienti care au nevoie …se doneza pt pacientul respectiv si nu ajunge la pacient…pur si simplu nu il dau la pacientul pt care ai donat sange …il dau la cine da spaga …asa e Romania …fratilor nu mai donati pt persoane dragi voua pt a nu il dau …minte ca trebuie filtrat si vrajeli de 2 euro …e inamisibil ce fac doctori nostri cu noi …rusineee
Eu m-am operat in septembrie 2017 de HDL L5-S1 la Neurochirurgie 1,si am fost foarte multumit de toate cele petrecute in spital;
– Curatenie sa face de3-4 ori pe zi ca la carte, devenind chiar stresanta uneori; Totul este curat; numai ptr. cine nu vrea sa vada nu este1
– Medicii la ora 7,30 deja efectuau vizita si stateau de vorba cu pacientii;
– Neurochirurgii sunt foarte bine pregatiti; toti cei operati s-au simtit bine;
– Celelalte:comportamentul asistentelor si infirmierelor, mancarea, atentiile, nici mai mult nici mai putin ca-n celelalte spitale romanesti, caracteristic sistemului medical de la noi;
Eu consider ca acesta este adevarul si ca SUUB este unspital bun!
Oribil! Timp de asteptare la urgente (minore, majore) extrem de mult. E haos acolo! Daca te-ai accidentat, chiar si superficial, mai intai ti se fac ecografii, radiografii, si intre timp umbli pe coridoare cu fisa in mana si ranile nepansate. Ptr. ca in fisa care ti se face neurochirurgia era penultimul loc unde trebuia sa treci. A trebuit sa cer un tifon ca sa il pot uda un pic sa-mi sterg sangele care imi curgea din barbie (cazusem cu bicicleta). Am avut ,, noroc” si mi s-a pus pe tifon putin ser fiziologic. Am stat de la 8.30 pana la 13.30. Abia la final m-a pansat si pe mine un asistent. Dr de la ecografie si radiologie destul de amabili. Dar asteptarea in fata cabinetelor lor e fmare. Mai ales cand ai avut un accident ( chiar minor). Asta e! Suportam. Nu toti avem bani de clinici particulare.
,
Dezastru – asta descrie cel mai bine acest spital. Trepadusi multi – asistenti , brancardieri, infirmiere care beau cafea si fumeaza si stau la palavre toata ziua. Doctori putini care nu stiu unde sa se imparta. Rezidenti nu doar nepregatiti ci si infumurati si aroganti si sictiriti. Am asteptat 10 ore la Camera de garda ( deci nu Ambulator) pentru 1 radiografie, o ecografie si cam atat . La sfarsit o reteta si recomandari ca daca ai cancer dute linistit acasa ca oricum nu-ti mai revii. Asta se intampla la Spitalul de urgenta Bucuresti – NEUROCHIRURGIE. Mi-e sila si scarba si cred ca daca esti bolnav in ziua de azi , mori cu zile.
Norocosi cei care au apucat sa plece in afara!
Un spital curat din ce am vazut eu.La neurochirurgie.Dar fara bani mori cu zile.Si chiar si asa nu te baga in seama.Groaznic ca nu se schimba nimic.
Am facut in 20 oct operatie pentru stenoza canal lombar l3 si l4 si hernie disc l4 paramediana stinga in sectia neurochirurgie 2.
Am venit cu bilet de trimitere de la medic de familie in care diagnosticul era stabilit prin RMN de peste 2 ani.
Aici am beneficiat a doua zi de la internare de alt RMN,examen cardiologic,analizele necesare inainte de operatie,Rx,EKG.
Nici un cadru medical nu mi s-a parut ca asteapta spaga.
Seful sectiei mi-a facut o impresie deosebita ca manager de compartiment prin exemplul personal;prezent la servici de la ora 7 pina la 19 aprope zilnic si alte citeva ore si in wekend.
Ceilalti medici, la fel de prezenti la datorie.Sunt putini si prea solicitati, de aici urmatoarele neajunsuri pentru pacient,asa cum am simtit eu, pentru cazul meu:
La externare, care s-a facut a treia zi de la interventie mi s-a dat reteta necompensata cu antibiotic si aveam nevoie de continuitate, neavind medic de familie simbata si dumineca am cumparat-o necompensata.
Nu mi s-a atras atentia ca pare ca nu am dureri in momentul in care am parasit spitalul,fiind puternic dopata cu analgezice in spital.Acasa, am incercat sa merg la WC si am lesinat si mi-am revenit greu,cu tensiune 6 cu 8 riscind sa stric tot ce au facut in spital pentru mine.Am mers la pat ca labus in 4 labe si a sunat sotul la 112 .
Ar fi corect ca la externare,medicii neavind prea mult timp de dadaceala a pacientului sa-i dea un protocol in care sa scrie ce trebuie sa faca si ce nu cind ajunge acasa,cum sa fie transportat pe un traseu care necesita mai multe ore de mers si pasii recuperarii in decursul unei luni pina la un nou control.
Cred ca acest document nu ar costa decit cel mult o copie xerox si putina colaborare pentru conceperea lui.
Se economiseste timp din partea medicilor si poate preintimpina erori pe care le-ar face cei operati.
O alta recomandare ar fi pentru o recuperare mai urgenta a mobilitatii zonei cu plaga operatiei ar fi un unguent de tipul Contractubex aplicat pe locul operatiei cam la o saptamina sau cind cred dinsii de cuviinta.La mine a facut minuni!
Sper ,ca cineva care are competenta sa faca aceste demersuri, sa vada acest mesaj- rugaminte sa intreprinda ceva care ar face viata un pic mai buna celor care pleaca operati acasa.
Nu stiu in celelalte sectii cum este dar eu,aici,chiar m-am simtit foarte bine tratata.
MA NUMESC MADAC LUCICA SI AM O PARERE FFF BUNA IAR EU CRED CACI IN ACEST SPITAL SUNT CEI MAI BUNI DOCTORI CARE INTRADEVAR ISI FAC CU ADEVARAT MESERIA
Dna dr GHIBANESCU IOANA – sectia medicala = NU comunica nimic, administreaza tratamente fara sa se consulte cu familia si pacientul. Bietii internati la Sp Universitar stau in mizerie si cad din pat stand apoi ore intregi pe jos, si dna Dr nu cheama nicio infirmiera sau asistenta. Nu isi asuma sa ia o hotarare de externare tratament nimic, te tine internat intr-o infectie de nedescris si ingaima 3 vorbe cand trece pe acolo. Nici la dusmani nu doresc asa ceva.
Dna doctor Ghibanescu este de o nesimtire si o lipsa de orice suflet cum nu am mai intalnit. Da tratamente aiurea, trimite la analize inutile, nu ia in considerare ce i se spune, opinia omului internat sau a familiei. E in stare sa te lase intr-o balta de jeg zile intreg in Spitalul Municipal, doar pt ca ii lene sa ia o decizie sau sa cheme alt doctor competent. Moarte sigura si lenta!!!!!!!!!!!
Spitalul Groazei. Pacientul vine cu simptome de atac vascular, ei fac computer tomograf dupa 7 ore, internarea e dupa o zi, apoi urmeaza mizeria, nu vine nici dracu in salon, paturile nu au bara, se poate cadea oricand pe jos, unde esti lasat cateva ore. In weekend daca patesti ceva, poti sa mori. Nu spala nimeni nimic. Infirmierele si asistentele sunt ca si cum nu ar fi, iar doctorii sunt prea putini ca sa iti mai faci o opinie, dar nici sa te externeze nu sunt in stare.
Mergem la urgențe sa ne tratam și mai rau ne îmbolnăvim. ..aștept de aproape 3 ore sa mă vadă și pe mine cineva…în schimb…Cei de la paza văd ca fac legea în spital …ia pe cine vrea nu se tine cont….Ăsta e trăim în România și cred ca ăsta ne ocupa tot timpul…Părerea mea …n am nici o părere buna despre acest așa zis spital. RUȘINE