Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca Bucuresti
Contact – Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca
Adresa Calea Floreasca nr. 8, Sector 1, Bucuresti
Telefon Telefon urgenta: 962, 021 599 23 00, 021 599 23 08
Fax 021 599 22 57
Email spital@urgentafloreasca.ro
Website www.scub.ro
Indicatii catre aceasta adresa in Google Maps
Vezi si alte spitale similare cu Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca Bucuresti sau alte spitale grupate pe specialitati din Bucuresti.
Specialitati medicale – Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca
Interne, Cardiologie, Gastroenterologie, Neurologie, Neurochirurgie, Chirurgie generala, Chirurgie plastica si reparatorie, Chirurgie cardiovasculara, Ortopedie si traumatologie, Anestezie Terapie Intensiva
Descriere – Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca
Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca acordă servicii de spitalizare continuă, servicii ambulatorii de specialitate, servicii de spitalizare de zi sau servicii paraclinice în următoarele specialităţi: anestezie şi terapie intensivă, boli infecţioase, cardiologie, dermatovenerologie, diabet zaharat, nutriţie şi boli metabolice, endocrinologie, gastroenterologie, hematologie, medicină de urgenţă, medicină internă, nefrologie, neonatologie, neurologie, pediatrie, pneumologie, psihiatrie, recuperare, medicină fizică şi balneologie, reumatologie, chirurgie cardiovasculară, chirurgie generală, chirurgie orală şi maxilo-facială, chirurgie pediatrică, chirurgie plastică – microchirurgie reconstructivă, chirurgie toracică, chirurgie vasculară, neurochirurgie, obstetrică-ginecologie , oftalmologie, ortopedie şi traumatologie, otorinolaringologie, urologie, anatomie patologică, medicină de laborator si radiologie – imagistică medicală.
Medicii de specialitate din Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca asigură continuitatea prin linii de gardă distincte în următoarele specialităţi: anestezie şi terapie intensivă, boli infecţioase, cardiologie, medicină de urgenţă, medicină internă, neurologie, pediatrie, pneumologie, psihiatrie, chirurgie cardiovasculară, chirurgie generală, chirurgie vasculară, neurochirurgie, obstetrică-ginecologie, ortopedie şi traumatologie, otorinolaringologie, medicină de laborator si radiologie – imagistică medicală.
Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca are in dotare următoarele echipamente şi aparate medicale: aparat de radiologie digitală, aparat de tomografie computerizată, aparat de rezonanţă magnetică nucleară, aparat pentru angiografie, aparate de ultrasonografie convenţională şi Doppler, instrumentele şi echipamentele necesare pentru efectuarea analizelor medicale de hematologie, biochimie, microbiologie, imunologie şi toxicologie.
In Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca se desfasoara activitati de învăţământ şi cercetare ştiinţifico-medicală, cât şi de educaţie medicală continuă, în conformitate cu prevederile regulamentului de organizare şi funcţionare al acestuia, aprobat prin ordin al ministrului sănătăţii.
Proporţia bolnavilor internaţi in Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca care au domiciliul în afara judeţului Bucuresti este mai mare de 20%.
Proporţia bolnavilor externaţi din Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca care se reinternează, pentru patologie de acelaşi tip, într-un interval de 48 de ore de la externare, este sub 0,5%.
Proporţia bolnavilor transferaţi din Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca într-un alt spital, pentru patologie de acelaşi tip, într-un interval de 72 de ore de la internare este mai mica de 0,02%.
Conform Ministerului Sanatatii, Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca este incadrat la clasificarea I plan conf conform ordinului ministrului sanatatii nr. 323/2011, modificat de ordinul nr. 441/2015.
Medici din Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca Bucuresti
*din numarul total de paturi.
Evaluare
0 stele din 4 pareri ale pacientilor
Administrare
de stat
Telefon urgenta: 962, 021 599 23 00, 021 599 23 08, spital@urgentafloreasca.ro
4 Comments
Vreau sa multumesc tuturor medicilor si asistentelor de la sectia de medicina intensiva care au avut o deosebita grija de mama mea din toate punctele de vedere – timp de o luna – pana a incetat din viata.
Va spun ce am trait in data de 22 februarie 2019 orele 11,30-20,30 in spitalul de urgenta Floreasca.
M-am dus cu mama, care este foarte slabita pentru ca nu putea manca mai nimic de 4 zile si varsa, in speranta ca fiind un spital de urgenta o vor hrani prin perfuzie 2-3 zile pana se restabileste. In aceste 9 ore a stat 7 ore pe scaun tremurand si 2 pe un pat in Obervator. Medicii din cele 2 ture ne-au spus acelasi lucru: sa avem rabdare, nu este urgenta, are 81 de ani si de aceea este slabita. A facut o ecografie, o radiografie si analize de sange, plus o perfuzie. Am fost date afara de d-na doctor de dimineata, cea care parea a fi sefa de 3 ori din observator. D-na se vaita ca e prea aglomerat, ca nu i se da, ca nu i se face, in schimb cel putin o data pe ora lua o pauza afara la tigara. La ora 20, pentru ca ne tineau pur si simplu degeaba, sa asteptam medicul gastro, am vrut sa fac reclamatie. Nu au formular de reclamatie, iar pe site, exact aceasta parte este in constructie. Dupa ce esti tratat cu atata agresivitate, nici macar nu poti reclama. Este complet ilegal! Oare in orice spital de urgenta se intampla la fel, sau presupun gresit? Am cerut sa plec la alt spital, sa imi dea un sfat unde sa duc, dar nimeni nu mi-a spus nimic. In cele private o fi mai bine? Ma puteti ajuta cu un rapuns?
Stau de la ora 11,30 si acum este ora 20,20 cu mama care abia se tine pe picioare. Dupa aproape 9 ore a facut o radiografie, o ecografie, niste analize de sange si o perfuzie. Cele 2 doctorite, cate una pe tura de la observatorul de la camera de garda au avut cate o scurta discutie cu noi. Foarte agresive. Nu au formular de reclamatie nici on line nici pe hartie. Nu ne dau rezultatul analizelor, nu ne dau recomandari, nu o interneaza. Practic asteapta sa treaca timpul, sa nu mai rezistam si sa plecam dupa o zi intreaga fara nimic. Este frustrant si total neprofesionist . Ori ziua de 23 februarie are ceva defect, ori spitalul de urgenta Floreasca are ceva defect, ori toata tara este defecta. Sa platesti 40 de ani contributii de sanatate si cand ai nevoie de spital sa fii batjocorit asa ……
Am ajuns la spital sambata dimineata in jurul orei 8 acuzand dureri foarte puternice in parte de sus a abdomenului si stari de voma. Dupa ore intregi de stat la o coada infernala, prima opinie a medicilor a fost o sarcina, care evident, la test a iesit Negativ, a doua optiune a fost tot o sarcina, de data aceasta EXTRAUTERINA, care din nou, dupa ceva analize mai amanuntite, a reiesit ca nici asta nu era iar ultima optiune dupa tot felul de du-te vino si analize si ecografii, mi se da diagnosticul: CHIST OVARIAN, cu care am si fost internata si din prima ora de internare bagata pe calmante foarte puternice, in urma carora nu mai simteam nicio durere, decat o stare de somnolenta continua.
Mi s-au mai efectuat cateva analize in urma carora, se dl dr Zaka hotaraste sa ma opereze pentru a indeparta acel chist ovarian. Prima programare a operatiei a fost in ziua urmatoare( duminica), la ora 10, dimineata a venit o asistenta, mi a spus sa nu mananc ca se vor intoarce dupa mine sa ma pregateasca de operatie, la in jurul orel 15:16:00 ( dupa amiaza), Dl Dr Zaka, a venit la mine si mi-a spus ca au fost alte urgente si a trebuit sa opereze pe altcineva, dar ca ma va opera ziua urmatoare (luni tot la 10:00), aceeasi poveste si luni, au fost alte urgente, in schimb mi se adiministrau in continuare calmantele si probabil in combinatie cu alte medicamente care ma faceau sa dorm non-stop. In noaptea de luni spre marti in jur de miezul noptii, am simtit o durere foarte puternica in abdomen, ca si cum ceva mi-a explodat inauntru. Sora mea, care era cu mine ca si insotitoare, a cehmat asistentele , le am explicat ce simt, si din nou mi-au administrat calmante si atat.
A doua zi, cad medicul a venit la vizita, matusa mea era la mine, matusa care de altfel era cadru medical si lucra tocmai cu profesorul spitalului de la Floreasca in Budimex, i-a spus dlui dr Zaka , ca simptomele mele nu mai amana amanare si ca va trebui sa discute cu dl profesor cu care lucreaza si dansul, in momentul in care a auzit acest lucru, a anuntat ca ma opereaza de urgenta.
S-au facut cele necesare inaintea unei operatii si am intrat in sala de operatii la ora 10:00 dimineata pentru o interventie chirurgicala la PROSCOPIC pentru CHIST OVARIAN.
Operatia a durat in jur de 3-4 ore, iar eu am fost constienta undeva in jurul orei 7-8 seara cand m-au adus din nou in salon, eram bandajata pe tot abdomenul, aveam 3 tuburi de dren, o sonda nazogastrica si o sonda urinara. In prima noapte dupa operatie mi-a fost foarte rau, am avut dureri, vomitam incontinu si nu eram foarte constienta de ce mi se intampla. Insa in ziua urmatoare, cand au vent asistentele sa imi schimbe pansamentele, am realizat ca aveam o taietura pe vertical pe mijlocul abdomenului de 25 DE COPCI, cu cele 3 tuburi de dren in lateral si fusesem de fapt operata de PERITONITA.
Cand a venit la vizita l-am intrebat de ce sunt taiat ca si cand mi-ar fii facut autopsie, cand mi s-a spus ca va fii o operatie la paroscopic si cum de am ajuns sa fiu operata de peritonita si nu de chist ovarian cum dansul imi SPUSESE ca am. Raspunsul lui a fost simplu : SA ZICETI MERSI CA NU ATI MURIT LA CE AVEATI.
De fapt in noaptea in care am simtit acea explozie in abdomen, mi se sparsese apendicita, din vina expertilor de acolo care m-au diagnosticat cu chist ovarian.
Sa nu mai povestesc ca mi-a tinut drenurile si sondele 3 zile, cand profesorul a venit in vizita la mine, i-a dat indicatii asistentei sa mi scoata de urgenta sondele si drenurile ( dupa 3 zile). Am plecat la o clinica in Italia, iar cei de acolo cand au vazut analizele si in ce mod am fost taiata s-au crucit. Parerea mea despre acest domn doctor este una dintre cele mai proaste, nu recomand nimanui sa ajunga in mainile lui. Eram o copila de 19 ani care cu astfel de lichid spart in abdomen, a fost la un pas de moarte.