Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Sf. Ioan Galati
Contact – Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Sf. Ioan Galati
Adresa Str. Gh.Asachi nr. 2, Galati, Galati
Telefon 0236 469 100, 0236 469 101, 0236 469 102, 0236 469 103
Fax 0236 469 849
Email spurgcopgl@mail.com
Website www.spcopgalati.ro
Indicatii catre aceasta adresa in Google Maps
Vezi si alte spitale similare cu alte spitale grupate pe specialitati din Galati.
Specialitati medicale – Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Sf. Ioan Galati
Cardiologie, Diabet zaharat, nutritie si boli metabolice, Gastroenterologie, Neurologie, Neurochirurgie, Recuperare Neuropsihomotorie, ORL, Oftalmologie, Chirurgie maxilo-faciala, Chirurgie pediatrica, Chirurgie plastica si reparatorie, Pediatrie, Anestezie Terapie Intensiva
Descriere – Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Sf. Ioan Galati
Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Sf. Ioan Galati are in dotare următoarele echipamente şi aparate medicale: aparatură de radiodiagnostic şi imagistică medicală, instrumentele şi echipamentele necesare pentru efectuarea analizelor medicale de hematologie, biochimie, precum şi, după caz, microbiologie, imunologie şi/sau toxicologie.
In Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Sf. Ioan Galati se desfasoara activitati de învăţământ şi cercetare ştiinţifico-medicală, cât şi de educaţie medicală continuă, în conformitate cu prevederile regulamentului de organizare şi funcţionare al acestuia, aprobat prin ordin al ministrului sănătăţii.
Proporţia bolnavilor internaţi in Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Sf. Ioan Galati care au domiciliul în afara judeţului Galati este mai mare de 20%.
Proporţia bolnavilor externaţi din Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Sf. Ioan Galati care se reinternează, pentru patologie de acelaşi tip, într-un interval de 48 de ore de la externare, este sub 0,6%.
Proporţia bolnavilor transferaţi din Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Sf. Ioan Galati într-un alt spital, pentru patologie de acelaşi tip, într-un interval de 72 de ore de la internare este mai mica de 0,06%.
Conform Ministerului Sanatatii, Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Sf. Ioan Galati este incadrat la clasificarea IIM conform ordinului ministrului sanatatii nr. 323/2011, modificat de ordinul nr. 441/2015.
Medici din Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Sf. Ioan Galati
*din numarul total de paturi.
Evaluare
0 stele din 4 pareri ale pacientilor
Categorie
Clinic, Pediatrie, Urgenta
Administrare
de stat
0236 469 100, 0236 469 101, 0236 469 102, 0236 469 103, spurgcopgl@mail.com
4 Comments
Până anu incepe pandemia de Covid aveam impresia ca merg la un spital dintr-o alta tara. Dupa ce a inceput pandemia de Covid s-a schimbat totul, dar in sens negativ.
Pentru bronsita trebuoe venit la spital sa ma vada un doctor
O doamna medic ( probabil cu medicina terminata la „fără frecvență”) ,de la primiri urgențe împărțea gentamicina la toate cazurile pe 26decembrie2017 , când am întrebat dacă s-au făcut analize pentru a stabili că este cazul de antibiotice a fost vizibil deranjată și i-am explicat că în țările civilizate înaintea aplicării unui tratament se fac o serie de investigații și analize de laborator …și ghiciți la urgențe nu se fac analize rapide și mai ales în a doua zi de Crăciun …efectiv le-am spus sa scoată chitanțierul că le plătesc analizele sa nu mă mai duc 230km până la București pentru o posibilă indigestie sau un virus …eficienta de la Galați este relatată din parcarea unui spital din București unde se fac analize înaintea unui tratament …
Astazi 12.10.2017 nepotica mea a facut febra si acuza dereri la urechea stanga.Asta se intampla pe la ora 14.Am mers imediat la medicul de familie care mi-a dat trimitere la Policlinica Spitalului de copii.Am ajuns in jur de ora 15, bonuri nu mai erau, am mers la usa cabinetului ORl si numai in genunghi nu ma-m rugat de doctorita Gegea Costela ca dupa ce termina copii programati sa o vada si pe Victoria care are 3 ani.Nimeni si nimic nu a putut-o convinge sa o vada .Rusine ce medici avem in aceasta tara, sa lasi un copil de 3 ani sa tipe de durere. In meseria de medic trebuie sa ai suflet.Am un sentiment de nerespect fata de aceasta persoana , care se mai crede inca medic. Vreau sa va spun ca nu se terminase programul,era ora 15, iar abia la ora 18 se incheia programul doctoritei.