Spitalul Judetean de Urgenta Sf. Pantelimon Focsani
Contact – Spitalul Judetean de Urgenta Sf. Pantelimon Focsani
Adresa Strada Cuza Voda nr. 50-52, Focsani, Vrancea
Indicatii catre aceasta adresa in Google Maps
Contact – Sectia Boli Infectioase
Adresa Strada Comisia Centrala nr. 84, Focsani, Vrancea
Indicatii catre aceasta adresa in Google Maps
Contact – Sectia Pneumologie
Adresa Strada Comisia Centrala nr. 35, Focsani, Vrancea
Telefon 0237 625 000
Email relatii.publice@spitalvn.ro, secretariat@spitalvn.ro
Website www.spitalvn.ro
Indicatii catre aceasta adresa in Google Maps
Contact – Sectia ORL, Oftalmologie, Dermatologie, Psihiatrie
Adresa Fundatura Comisia Centrala nr. 17, Focsani, Vrancea
Telefon 0237 239 012, 0237 625 820, 0237 231 650, 0237 625 650
Email relatii.publice@spitalvn.ro, secretariat@spitalvn.ro
Indicatii catre aceasta adresa in Google Maps
Vezi si alte spitale similare cu Spitalul Judetean de Urgenta Sf. Pantelimon Focsani sau alte spitale grupate pe specialitati din Vrancea.
Specialitati medicale – Spitalul Judetean de Urgenta Sf. Pantelimon Focsani
Interne, Cardiologie, Reumatologie, Diabet zaharat, nutritie si boli metabolice, Gastroenterologie, Hematologie, Neurologie, Psihiatrie, ORL, Oftalmologie, Boli infectioase, Chirurgie generala, Chirurgie maxilo-faciala, Chirurgie pediatrica, Chirurgie plastica si reparatorie, Oncologie medicala, Urologie, Ortopedie si traumatologie, Pediatrie, Dermato-venerice, Obstetrica-ginecologie, Neonatologie, Neonatologie prematuri, Pneumologie, Pneumologie TBC, Anestezie Terapie Intensiva
Descriere – Spitalul Judetean de Urgenta Sf. Pantelimon Focsani
Spitalul Judetean de Urgenta Sf. Pantelimon Focsani acordă servicii de spitalizare continuă, servicii ambulatorii de specialitate, servicii de spitalizare de zi sau servicii paraclinice în următoarele specialităţi: anestezie şi terapie intensivă, boli infecţioase, cardiologie, dermatovenerologie, endocrinologie sau diabet zaharat, nutriţie şi boli metabolice, medicină internă, nefrologie, neonatologie, neurologie, oncologie medicală, pediatrie, pneumologie, psihiatrie, chirurgie generală, obstetrică-ginecologie, oftalmologie, ortopedie şi traumatologie, otorinolaringologie, urologie, anatomie patologică, medicină de laborator si radiologie – imagistică medicală.
Medici de specialitate din cadrul Spitalul Judetean de Urgenta Sf. Pantelimon Focsani asigură continuitatea prin linii de gardă distincte în următoarele specialităţi: anestezie şi terapie intensivă, medicină internă, neurologie, pediatrie, psihiatrie, chirurgie generală, obstetrică-ginecologie, ortopedie şi traumatologie, medicină de laborator, radiologie – imagistică medicală.
In dotarea Spitalul Judetean de Urgenta Sf. Pantelimon Focsani intra următoarele echipamente şi aparate medicale: aparatură digitală de radiodiagnostic şi imagistică medicală, aparat de tomografie computerizată, aparate ultrasonografie convenţională, instrumentele şi echipamentele necesare pentru efectuarea analizelor medicale de hematologie, biochimie, microbiologie, imunologie şi toxicologie.
Proporţia bolnavilor externaţi din Spitalul Judetean de Urgenta Sf. Pantelimon Focsani care se reinternează, pentru patologie de acelaşi tip, într-un interval de 48 de ore de la externare, este sub 1%.
Proporţia bolnavilor transferaţi din Spitalul Judetean de Urgenta Sf. Pantelimon Focsani într-un alt spital, pentru patologie de acelaşi tip, într-un interval de 72 de ore de la internare este mai mica de 0,01%.
Conform Ministerului Sanatatii, Spitalul Judetean de Urgenta Sf. Pantelimon Focsani este incadrat la clasificarea III conform ordinului ministrului sanatatii nr. 323/2011, modificat de ordinul nr. 441/2015.
Medici din Spitalul Judetean de Urgenta Sf. Pantelimon Focsani
*din numarul total de paturi.
Evaluare
0 stele din 4 pareri ale pacientilor
Administrare
de stat
0237 625 000, relatii.publice@spitalvn.ro, secretariat@spitalvn.ro
4 Comments
O parere sincera a mea: 1 mai 2020 o zi nefastă ptr mine ,imi este frf rau ( nu detaliez) ,soțul anunță salvarea,a venit Smurdul, care s-a comportat omenește si profesional,au considerat sa ma duca la UPU.Aici incepe tragedia,am stat înghesuită într-un scaun mai bine de jumătate de oră în conditiile in care, era sala de așteptare goală,apoi am fost așezată în pat ,mai mult uitată decât bagata in seama,intrebari in sila ,luată la rost ca este 1 mai si ca ce caut acolo .cardiologie închisă,luată o tensiune,un EKG,a venit dr Neurolog si cam atat.Am mai stat uitată acolo pret de peste o oră,(timp în care in cele doua paturi alăturate nu era nimeni) .Comportamentul cadrelor medicale (nu toate) a fost INUMAN, F. ACID,NEDREPT.Am plecat dezamăgită,tristă,revoltată.,neputincioasă SI CU LACRIMILE PE OBRAZ .
Hi!
Dr Marisa Enache, is she working at your hospital?
Regards,
Jonas Palm
Nu respecta programul de vizita la pacienți și ne mai da și afara din salon
Cu regret spun ca e ca in codru. Asistentii sefi sunt mai ceva decat Dumnezeu. Nici medicii nu au atata nesimtire si nu trateaza asistentii cu atata nerusinare. Ca sa fiu mai clara o sa va dau exemplu – sectia cardiologie, unde nimeni nu ia masuri in ce priveste comportamentul asistentei sefe care se crede fara de pacat, care urla si tipa la asistentele sectiei, le jigneste si le umileste prin felul ei de a se comporta. Cuvintele folosite de Doamna Rosu sunt de nereprodus- ex. proasta, handicapata, nesimtita etc. Nu sunt din interiorul acestei sectii, dar sincera sa fiu nici nu imi doresc vreun moment sa fiu. Consider ca cineva din conducere citeste aceste comentarii si poate ca se va schimba situatia.
In urmatoarele comentarii voi veni cu exemple concrete care sper sa schimbe ceva, ca situatia va deveni una normala unde toata lumea sa vina cu drag sa munceasca- ca de munca e destul.