Spitalul Municipal de Urgenta Elena Beldiman Barlad
Contact – Spitalul Municipal de Urgenta Elena Beldiman Barlad
Adresa Strada Republicii nr. 300, Barlad, Vaslui
Telefon 0235 416 440
Fax 0235 413 303
Email spitalul.municipal.barlad@gmail.com
Website www.spital-barlad.ro
Include si fost Spitalul de Copii „Sf. Nicolae” Barlad
Indicatii catre aceasta adresa in Google Maps
Vezi si alte spitale similare cu Spitalul Municipal de Urgenta Elena Beldiman Barlad sau alte spitale grupate pe specialitati din Vaslui.
Specialitati medicale – Spitalul Municipal de Urgenta Elena Beldiman Barlad
Interne, Cardiologie, Gastroenterologie, Hematologie, Neurologie, Psihiatrie, Psihiatrie acuti, ORL, Oftalmologie, Boli infectioase, Chirurgie generala, Chirurgie plastica si reparatorie, Oncologie medicala, Ortopedie si traumatologie, Pediatrie, Dermato-venerice, Obstetrica-ginecologie, Neonatologie, Neonatologie prematuri, Pneumologie, Pneumologie TBC, Recuperare si balneologie, Anestezie Terapie Intensiva
Descriere – Spitalul Municipal de Urgenta Elena Beldiman Barlad
Spitalul Municipal de Urgenta Elena Beldiman Barlad acordă servicii de spitalizare continuă, servicii ambulatorii de specialitate, servicii de spitalizare de zi sau servicii paraclinice în următoarele specialităţi: anestezie şi terapie intensivă, boli infecţioase, cardiologie, dermatovenerologie, endocrinologie sau diabet zaharat, nutriţie şi boli metabolice, medicină internă, nefrologie, neonatologie, neurologie, oncologie medicală, pediatrie, pneumologie, psihiatrie, chirurgie generală, obstetrică-ginecologie, oftalmologie, ortopedie şi traumatologie, otorinolaringologie, urologie, anatomie patologică, medicină de laborator si radiologie – imagistică medicală.
Medici de specialitate din cadrul Spitalul Municipal de Urgenta Elena Beldiman Barlad asigură continuitatea prin linii de gardă distincte în următoarele specialităţi: anestezie şi terapie intensivă, medicină internă, neurologie, pediatrie, psihiatrie, chirurgie generală, obstetrică-ginecologie, ortopedie şi traumatologie, medicină de laborator, radiologie – imagistică medicală.
In dotarea Spitalul Municipal de Urgenta Elena Beldiman Barlad intra următoarele echipamente şi aparate medicale: aparatură digitală de radiodiagnostic şi imagistică medicală, aparat de tomografie computerizată, aparate ultrasonografie convenţională, instrumentele şi echipamentele necesare pentru efectuarea analizelor medicale de hematologie, biochimie, microbiologie, imunologie şi toxicologie.
Proporţia bolnavilor externaţi din Spitalul Municipal de Urgenta Elena Beldiman Barlad care se reinternează, pentru patologie de acelaşi tip, într-un interval de 48 de ore de la externare, este sub 1%.
Proporţia bolnavilor transferaţi din Spitalul Municipal de Urgenta Elena Beldiman Barlad într-un alt spital, pentru patologie de acelaşi tip, într-un interval de 72 de ore de la internare este mai mica de 0,01%.
Conform Ministerului Sanatatii, Spitalul Municipal de Urgenta Elena Beldiman Barlad este incadrat la clasificarea III plan conf. conform ordinului ministrului sanatatii nr. 323/2011, modificat de ordinul nr. 441/2015.
*din numarul total de paturi.
Evaluare
0 stele din 3 pareri ale pacientilor
Administrare
de stat
0235 416 440, spitalul.municipal.barlad@gmail.com
3 Comments
Acest spital trebuie inchis si arestati toti criminalii care lucreaza acolo.Oamenii internatii acolo doar moartea ii mai externeaza iar doctorii,asistentele si infirmierele impart in cantina mancarea trimisa pentru pacientii.Odata internat te usuci de foame si de sete si te mai intubeaza si cu in tratament care nu are legatura cu boala ta să se asigure ei ca ti se scurge viata in fiecare secunda si ca ti se agraveaza starea cat de repede posibil.
Toata lumea moare pe capete acolo.Evitati spitalul groazei te duci cu zile si ei storc si ultima respiratie din tine.Evitati cu pretul vietii
Doctori platiti degeaba pe salarii uriase! Un exemplu: Cuzub Andrian.
In primul rand, aprecieri pentru conducerea spitalului, pe parte logistica, care isi da interesul pentru mentinerea starii de curatenie, hrana si cazare a bolnavilor. Nu sunt conditii perfecte, dar interesul manifestat este remarcabil. Acord 4 stele!
In planul asistentei medicale, acord o stea (mai bine niciuna) pentru comportamenul absolut deplorabil al dr. Cuzub Andrian din R. Moldova.
Nu vreau sa vorbesc despre specializarea de baza a doctorului Cuzub (il voi numi, in continuare, Cuzub, fara titulatura „dr.”).
Ideea este ca am fost sub incidenta sa la Spitalul Municipal Barlad, fiind diagnosticat cu Covid.
Practic, acesta vedea bolnavii dimineata, lua o tensiune si o temperatura (treburi de asistenta) si il mai vedeai peste doua zile. Atat!
Ceea ce m-a suprins a fost incapătanarea sa (tipica pentru medicii cei din R. Moldova), in sensul nerespectarii prevederilor Legii drepturilor pacientului nr. 46 din 21 ianuarie 2003 (art. 6 si 11).
De ce am spus asta? Pentru ca pe langa Covid, am fost diagnosticat cu pneumonie iar Cuzub, pe parcursul tratamentului, nu a vrut sa-mi puna la dispozitie investigatiile efectuate pentru a le prezenta unei somitati in pneumologie, respectiv profesor doctor Traian Mihaescu.
Cuzub a argumentat refuzul in mod pueril, de maniera „ce, eu nu sunt doctor, nu am nevoie de parerea altora”.
Da Cuzub, esti doctor, dar ORL-ist, iar problema medicala tinea de pneumo, asa incat concluzia este ca acest doctor, pe langa ca este ingamfat, mai pune in pericol si sanatatea pacientilor prin refuzul de a acorda posibilitatea acestora sa consulte medici de renume.
Practic, Cuzub poate fi sanctionat prin prisma legii mentionate mai sus, art. 37 – Nerespectarea de către personalul medico-sanitar a confidenţialităţii datelor despre pacient şi a confidenţialităţii actului medical, precum şi a celorlalte drepturi ale pacientului prevăzute în prezenta lege atrage, după caz, răspunderea disciplinară, contravenţională sau penală, conform prevederilor legale.
Rusine Cuzub!