Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov
Contact – Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov
Adresa Str. Calea Bucuresti nr. 25-27, Brasov, Brasov
Telefon 0268 320 022, 0372 676 100
Fax 0372 676 351
Email sjbrasov@rdslink.ro
Website www.hospbv.ro
Indicatii catre aceasta adresa in Google Maps
Vezi si alte spitale similare cu alte spitale grupate pe specialitati din Brasov.
Specialitati medicale – Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov
Interne, Endocrinologie, Boli profesionale, Cardiologie, Reumatologie, Diabet zaharat, nutritie si boli metabolice, Gastroenterologie, Geriatrie si gerontologie, Hematologie, Neurologie, Neurochirurgie, ORL, Oftalmologie, Chirurgie generala, Chirurgie maxilo-faciala, Chirurgie plastica si reparatorie, Chirurgie toracica, Oncologie medicala, Urologie, Ortopedie si traumatologie, Dermato-venerice, Recuperare si balneologie, Anestezie Terapie Intensiva
Descriere – Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov
Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov acordă servicii de spitalizare continuă, servicii ambulatorii de specialitate, servicii de spitalizare de zi sau servicii paraclinice în următoarele specialităţi: anestezie şi terapie intensivă, boli infecţioase, cardiologie, dermatovenerologie, endocrinologie sau diabet zaharat, nutriţie şi boli metabolice, medicină internă, nefrologie, neonatologie, neurologie, oncologie medicală, pediatrie, pneumologie, psihiatrie, chirurgie generală, obstetrică-ginecologie , oftalmologie, ortopedie şi traumatologie, otorinolaringologie, urologie, anatomie patologică, medicină de laborator, radiologie – imagistică medicală.
Medicii de specialitate din cadrul Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov asigură continuitatea prin linii de gardă distincte în următoarele specialităţi: anestezie şi terapie intensivă, cardiologie, medicină internă, neurologie, pediatrie, psihiatrie, chirurgie generală, obstetrică-ginecologie, ortopedie şi traumatologie, medicină de laborator, radiologie-imagistică medicală.
Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov are in dotare următoarele echipamente şi aparate medicale: aparatură digitală de radiodiagnostic şi imagistică medicală, aparat de tomografie computerizată, aparat de rezonanţă magnetică nucleară, aparate de ultrasonografie convenţională şi Doppler, instrumentele şi echipamentele necesare pentru efectuarea analizelor medicale de hematologie, biochimie, microbiologie, imunologie şi toxicologie.
In Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov se desfasoara activitati de învăţământ şi cercetare ştiinţifico-medicală, cât şi de educaţie medicală continuă, în conformitate cu prevederile regulamentului de organizare şi funcţionare al acestuia, aprobat prin ordin al ministrului sănătăţii.
Proporţia bolnavilor internaţi in Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov care au domiciliul în afara judeţului Brasov este mai mare de 5%.
Proporţia bolnavilor externaţi din Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov care se reinternează, pentru patologie de acelaşi tip, într-un interval de 48 de ore de la externare, este sub 0,6%.
Proporţia bolnavilor transferaţi din Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov într-un alt spital, pentru patologie de acelaşi tip, într-un interval de 72 de ore de la internare este mai mica de 0,03%.
Conform Ministerului Sanatatii, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov este incadrat la clasificarea II plan conf conform ordinului ministrului sanatatii nr. 323/2011, modificat de ordinul nr. 441/2015.
Medici din Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov
*din numarul total de paturi.
Evaluare
0 stele din 7 pareri ale pacientilor
Categorie
Clinic, Judetean, Urgenta
Administrare
de stat
0268 320 022, 0372 676 100, sjbrasov@rdslink.ro
7 Comments
Spitalul foarte ok,privind curățenia,noua modernizare.Dar atât! Personalul groaznic,începând cu asistentele care sunt de o nesimțire nesfârșită și terminând cu medicii,care daca nu sunt obosiți sunt aroganți.Din păcate,oamenii nu se vor schimba,și nu au niciun pic de respect pt viață, indiferent unde te afli
Groaznica !!!! Nu empatizeza medicii cu pacienții.. azi am fost și bineînțeles ca medicul Mădălina Hanganu nu avea chef de munca spumadu mi ca nu este caz grav ( zona verde ) era clar ..și ca nu pot face nimic ca nu avem orl trimițându ma la marzescu ,unde nu este orl de 2 ani aveam dureri în gat ..frisoane ..nu puteam sa stau pe picioare făcusem timp de o luna de 3 pri puroi în gat efectiv nu știam unde sa mai merg sa scap de durere ..concluzie ..tratează pacientul asa cum ai face ptr mama tata sau copilul tău…dezgustător ce medici avem In tara asta ..păcat păcat
Buna ziua, uitamdu-ma in internet pentru ca nu pot intelege sistema sanitarie publica din Romania, care este procedimentul sanitar roman, de ce multi pacienti nu merg la medic sau la urgenta pentru ca spun: ca nici nu se uita la ei ( vorbesc de persoane care nu muncesc, sunt in situatie vulnerabila ,etc.). Ma intreb: de ce exista INSTITUTIILE NATIONALE DE SANATATE, daca cei care nu au posibilitate de a plati o asigurare, nu pot avea un control medical de stat? Raspunsul il dau eu: la un medic care lucreaza pentru stat nu I se da nici macar o cutie de bomboane (este munca , responsabilítatea, obligatia si datoria lui ca medic sa respecte si sa consulte toate persoanele care intra in institutia respectiva) si noi ca pacienti avem obligatia de a face denuntii daca ne chiocam cu un medic asa. Denuntiile se fac la AVOCATUL POPORULUI, dar daca acesta nu raspunde se pot face denuntii la AVOCATUL POPORULUI de la reunión europea, daca sunt mai multe mai bine. Drepturile umane sunt: de a avea un medic fara sa conteze situatia ta, de a avea un avocat, etc sunt 30 sau mai multe drepturi umane universale, este imposibil ca in Romania sa nu existe. Între timp, ca persoane, deși avem dreptul să ne bucurăm de drepturile omului, trebuie să respectăm și să susținem și drepturile omului, ale altor persoane. Ultimul citat este adresat pentru persoanele care se vad superioare si va spun ca trebuie sa EMPATIZATI cuvantul acesta il gasiti in toate dictionarele din lume si are acelas significat. Va doresc o zi buna. LUPTARI PENTRU DREPTURILE VOASTE, trebuie sa facem mult zgomot.
Acest spital nu are un website !
Sun pentru o programare demai bine de o saptamina, in orarul stabilit!
………nu raspunde nimeni…..
18.08.2019, ora 10:00, personalul de la UPU, incompetent, neprofesionist, superficial, blazat, obosit, fara chef de munca, primesc pacientii dupa anumite criterii (doar de ei stiute) in fata mea intrand o persoana care nu dadea niciun semn de urgenta, vazandu-se clar ca era o cunostinta a doctorului, eu asteptand de peste o ora si jumatate la pansat, la intrebarea „de ce intra inainte tanarul respectiv?”. Mi se raspunde cu aroganta si insolenta ca trebuie sa astept si ca nu e rolul meu a intreba personalul cine si cum intra si de ce am asteptat atat. Mentionez ca intre un pacient si altul, uitandu-ma pe ceas, treceau si 15 minute, eu intrebandu-ma „ce Dumnezeu fac ei in timpul asta in sala de urgenta?”. Domnule manager, sunteti de acord cu comentariile negative aduse spitalului, luati cumva vreo masura de imbunatatire a serviciului, sau va multumeste faptul ca trebuie sa venim cu portofelul in mana la dumneavoastra sau la personalul pe care il conduceti, veti lua, Doamne fereste, vreo masura spre a imbunatati sistemul asta putred care colcaie de coruptie? Domnule Raed Arafat, care apareti la posturi de televiziune ca intruchiparea „salvatorului sanatatii”, luati masuri pentru a schimba acest sistem putred sau tindeti doar spre o functie politica, de exemplu, Ministerul Sanatatii, ca eu personal, am fost un sustinator acerb al ideilor dumneavoastra si a schimbarii in bine al Ministerului Sanatatii. Sunt profund nemultumit si in acelasi timp si indurerat, si astept raspunsurile dumneavoastra: ale domnului manager si al domnului Arafat. Va multumesc anticipat pentru intelegere.
In anul 2019 acest spital nu poate avea un website propriu ?!
Noi, familia Panait de un an de zile nu facem decat sa multumim in fiecare zi ca exista aceasta institutie si liniei ei de gara. Azi, 9 noiembrie se implineste un an de zile de cand intregul colectiv din UPU impreuna cu echipa de medici chirurgi in frunte cu dr. Petcu au salvat viata fiului nostru. Nu sunt cuvinte suficiente in vocabularul limbii romane care sa exprime multumirile noastre.Multumim, multumim, multumim ! Dumnezeu sa va ocroteasca si sa va indrume in tot ce faceti ! Cu respect, familia Panait