Spitalul Clinic Coltea Bucuresti
Contact – Spitalul Clinic Coltea
Adresa Acces prin: Str. Slanic nr.11, Sector 3, Bucuresti; Bd. I.C.Bratianu nr. 1, Sector 3, Bucuresti
Telefon 021 387 43 00, 021 387 41 00
Fax 021 387 41 01
Email secretariat@coltea.ro
Website www.coltea.ro
Mijloace de transport Troleibuz: 61, 66, 69, 70, 85, 91, 92; Autobuz: 122, 137, 268, 311, 336, 601; Metrou Piata Universitatii
Indicatii catre aceasta adresa in Google Maps
Vezi si alte spitale similare cu Spitalul Clinic Coltea Bucuresti sau alte spitale grupate pe specialitati din Bucuresti.
Specialitati medicale – Spitalul Clinic Coltea
Interne, Cardiologie, Hematologie, ORL, Chirurgie generala, Oncologie medicala, Anestezie Terapie Intensiva
Descriere – Spitalul Clinic Coltea
Spitalul Clinic Coltea acordă servicii de spitalizare continuă, servicii ambulatorii de specialitate, servicii de spitalizare de zi sau servicii paraclinice în următoarele specialităţi: anestezie şi terapie intensivă, boli infecţioase, cardiologie, dermatovenerologie, endocrinologie sau diabet zaharat, nutriţie şi boli metabolice, medicină internă, nefrologie, neurologie, oncologie medicală, pneumologie, psihiatrie, chirurgie generală, oftalmologie, ortopedie şi traumatologie, otorinolaringologie, urologie, anatomie patologică, medicină de laborator si radiologie – imagistică medicală.
Medici de specialitate din cadrul Spitalul Clinic Coltea asigură continuitatea prin linii de gardă distincte în următoarele specialităţi: anestezie şi terapie intensivă, medicină internă, neurologie, psihiatrie, chirurgie generală, ortopedie şi traumatologie, medicină de laborator, radiologie – imagistică medicală.
In dotarea Spitalul Clinic Coltea intra următoarele echipamente şi aparate medicale: aparatură digitală de radiodiagnostic şi imagistică medicală, aparat de tomografie computerizată, aparate ultrasonografie convenţională, instrumentele şi echipamentele necesare pentru efectuarea analizelor medicale de hematologie, biochimie, microbiologie, imunologie şi toxicologie.
Proporţia bolnavilor externaţi din Spitalul Clinic Coltea care se reinternează, pentru patologie de acelaşi tip, într-un interval de 48 de ore de la externare, este sub 1%.
Proporţia bolnavilor transferaţi din Spitalul Clinic Coltea într-un alt spital, pentru patologie de acelaşi tip, într-un interval de 72 de ore de la internare este mai mica de 0,01%.
Conform Ministerului Sanatatii, Spitalul Clinic Coltea este incadrat la clasificarea III plan conf conform ordinului ministrului sanatatii nr. 323/2011, modificat de ordinul nr. 441/2015.
Medici din Spitalul Clinic Coltea Bucuresti
*din numarul total de paturi.
Evaluare
0 stele din 15 pareri ale pacientilor
Categorie
Clinic
Administrare
de stat
021 387 43 00, 021 387 41 00, secretariat@coltea.ro
15 Comments
JALNIC nu va duceti fratilor ,la acesti doctori ,iti rad in fata la dupa ce te opereaza nu se mai uita la tine,asteapta sa le dai $$$
Exemplu am fost operat la nas deviatie de sept ,totul bine si frumos am fost operat,dupa 12h sa dus efectul anesteziei dureri fff puternice am cerut sa ma pansese cea fasa cu vata la nas ,o asistenta cu par scurt ,sa zicem scufita rosie a zis ca ce sa schimb acel tampon ca ia a facut 2 nasteri si nu sa mai vaietat atat zicant sa astept in salon ca va veni,binenteles asteptand sa vina seara asteptant pana la ora 23 ,ducanduma sa aduc aminte ,nu era nimeni ele adica 2asistente o doamna femei de serviciu fiind deranjanta de mine intreband unde sunt asistentele ca nu mai pot de durere ,zicandymi ca asistenta doarme si sa nu fie trezita ca face urat asteptand cu durere si sangele pe nas si acel tampon plin facanduse ora 6 nu au venit pana la schimbul 1adica ira 06:00 si tunca bagand in buzunar ceva banuti asistentelor ptr a face un calmant si a schimba acele tampoane nazale ,nu ma duceti fara bani de spaga sunteti vazuti invizibili de catre asistente ,jalnic spitalul coltea
Centrala este permanent ocupata. Vreau sa fac o programare la hematologie si nu reusesc.,
Lucrez tot intr-o policlinica, dar calitatea umana se vede. Si intr-un oras de munte si in Galati am vazut medici mai pregatiti.
Sansa noastra a fost ca am stat la mana lor o zi.
Pe sectia de hematologie se fura medicamente scumpe, daca luati la bani marunti asistenta Dobre sau Dobrinoiu si doctorita Negotei o sa descoperiti ca spitalul Coltea e de aratat cu degetul, nu de ridicat in slavi. Pe alte sectii sa dea bunul Dumnezeu sa fie medici mai putini hapsani.
De ce mai sunt telefoane in spital daca nimeni nu răspunde la ele???
Tatal meu a murit pe 6 august datorita nepasarea si indiferenta acestor medici,mai exact dra Vlad Dana si rezidentul acesteia si echipa ei pe care o invoca ori decite ori o intrebam cine se ocupa de tata.sa intelegeti mai bine o sa va detaliez in amanunt povestea.in luna august 2017 tata a fost depistat cu carcerom laringian gradul 1.pe 10 septiembre m-am deplasat trimis de catre o dna dra din Slatina la cunostinta ei din spitalul Coltea ,respectiv dr Vlad Dana.la prima intilnire totul a fost Ok,hay il operam si o sa fii e bine ,dar doua zi sa razgindit zicind ca biopsia de la slatina nu este buna sa-i faca alta aici ,binenteles contracost 5mil rezultatul ,cancer laringian gradul 1.acest rezultat asteptindul inca 15 zile tata find externat si plus inca vreo 15 zile ca dna dra sa luat concediu si vezi doamne tot ea trebuia sa-l preia,de ca vazuse geanta groasa.zis si facut m-am prezentat la data cind a venit dina din concediu si de aici a inceput calvarul,ma pus sa fac toate analizele la privat :tata fiind pensionar si avind card de sanatate ,analize care au mai aminat inca o luna ,un acest timp tatal meu era internat in spital pursisimplu degeaba nu-l baga nimeni inseama,intra dra in salon si nici nu se uita la el.pe aceasta criminal ca n-o pot numi asfel o deranj faptul intrbarile noastre despre starea lui si care este echipa care se va ocupa de interventor, ceream niste informati normale pt noi dar anormale ptr ea.deja ajunsasem un luna noiebrie si am cerut sa i se mai faca un CT ca poate tumoarea sa marit iar distinsa dra a luat foc ,ca ce o invatat noi pe ea medicina,noi si anestesista care nu-si deduce acordul ptr operatie ptr ca tata avea niste ameteli.pe 11nov ne-a facut externarea. I-am facut CT tatalui meu si intradevar tumoarea se marque la gradul 4 B neoperabil,am fost cu el la craiova si nu sa mai putut face nimic decit radioterapie un chi total si exzact la 1 an de suferinta si chin groaznic tata a murit cu zile.toti medici care iau estudiar dosaru au zis ca daca se intervenea la timp putea sa mai traiasca 5-7 ani avea 67 ani.
Niste jigodi scolite in epoca de aur,indiferenti cu bolnavi,toti de la medici pina la portari,niste spagari pntru care banii este mai presus de viata unui om.mor oamenii cu zile ,isi iau salarile degeaba,nu dai apaga nu traiesti.
Nu exista in Spitalul Coltea neonatologie, obstetrica ginecologie si pediatrie. Corectati va rog.
Am corectat. Mulțumim!
Dr.Teodosiu DRAGOS de la interne.
Bun specialist si apropiat de bolnavi.
Succes!
Sunt nelemurita cu tarifele. Cum e posibil sa platesti pentru doua serigi cu apa, o suta de lei, +171 lei din asigurare? sau e privat si eu nu am stiu? Daca stiam ca ma costa atat de mult, mergeam la privat ca si asa am stat ca o fraera pe holuri si nu m-a bagat nimeni in seama…
La spitalul Coltea am fost cu mama pentru tratarea unui carcinom la stomac intr-o faza avansata. A fost diagnosticata, operata si apoi a urmat chimioterapie cu citostatice. A fost la sectia medicala, chirurgie si hematologie. Am toata consideratia pentru acesti oameni, s-au comportat exemplar, cu mult bun-simt si profesionalisti, medici, asistente, infirmiere … fara repros. Nu a contat ca mama avea 80 de ani si suferea de cancer … au facut tot ce se putea face pana in ultimul moment. Le multumesc tuturor din suflet pentru efortul depus.
Sotul meu a fost internat recent la chirurgie. Din pacate! Personal mediu neglijent , obraznic . ASISTENTE CARE NU INTRA PRIN SALOANE NOAPTEA ,LASIND BOLNAVII PROASPAT OPERATI , CU DURERI. Mirlanie .
Este adevarat ce spuneti ,sunt niste jeguri de asistente ,dorm ca niste vaci noaptea
Buna seara,aveti aparatura moderna si anume ma refer la acel aparat care poarta denumirea de electrocauter folosit pentru inchiderea de rani si alte probleme medicale dar in timp ati tratat persoane care sufereau de neurofibromatoza tipul 1 ,?
Timpul de așteptare la upu,peste limita răbdării, iar personalul upu de o nesimțire crasa de la medici plini de îngâmfare, pana la asistente școlite în epoca de aur.