Spitalul Clinic Militar de Urgenta Dr. Victor Popescu Timisoara
Contact – Spitalul Clinic Militar de Urgenta Dr. Victor Popescu Timisoara
Adresa Str. Gh. Lazar nr. 7, Timisoara, Timis
Telefon 0256 201 811, 0256 201 823
Website www.smutm.ro
Indicatii catre aceasta adresa in Google Maps
Vezi si alte spitale similare cu Spitalul Clinic Militar de Urgenta Dr. Victor Popescu Timisoara sau alte spitale grupate pe specialitati din Timis.
Specialitati medicale – Spitalul Clinic Militar de Urgenta Dr. Victor Popescu Timisoara
Interne, Cardiologie, Neurologie, ORL, Oftalmologie, Boli infectioase, Chirurgie generala, Ortopedie si traumatologie, Dermato-venerice, Anestezie Terapie Intensiva, Alte sectii
Descriere – Spitalul Clinic Militar de Urgenta Dr. Victor Popescu Timisoara
Spitalul Clinic Militar de Urgenta Dr. Victor Popescu Timisoara acordă servicii de spitalizare continuă, servicii ambulatorii de specialitate, servicii de spitalizare de zi sau servicii paraclinice în următoarele specialităţi: anestezie şi terapie intensivă, boli infecţioase, cardiologie, dermatovenerologie, endocrinologie sau diabet zaharat, nutriţie şi boli metabolice, medicină internă, nefrologie, neonatologie, neurologie, oncologie medicală, pediatrie, pneumologie, psihiatrie, chirurgie generală, obstetrică-ginecologie, oftalmologie, ortopedie şi traumatologie, otorinolaringologie, urologie, anatomie patologică, medicină de laborator si radiologie – imagistică medicală.
Medici de specialitate din cadrul Spitalul Clinic Militar de Urgenta Dr. Victor Popescu Timisoara asigură continuitatea prin linii de gardă distincte în următoarele specialităţi: anestezie şi terapie intensivă, medicină internă, neurologie, pediatrie, psihiatrie, chirurgie generală, obstetrică-ginecologie, ortopedie şi traumatologie, medicină de laborator, radiologie – imagistică medicală.
In dotarea Spitalul Clinic Militar de Urgenta Dr. Victor Popescu Timisoara intra următoarele echipamente şi aparate medicale: aparatură digitală de radiodiagnostic şi imagistică medicală, aparat de tomografie computerizată, aparate ultrasonografie convenţională, instrumentele şi echipamentele necesare pentru efectuarea analizelor medicale de hematologie, biochimie, microbiologie, imunologie şi toxicologie.
Proporţia bolnavilor externaţi din Spitalul Clinic Militar de Urgenta Dr. Victor Popescu Timisoara care se reinternează, pentru patologie de acelaşi tip, într-un interval de 48 de ore de la externare, este sub 1%.
Proporţia bolnavilor transferaţi din Spitalul Clinic Militar de Urgenta Dr. Victor Popescu Timisoara într-un alt spital, pentru patologie de acelaşi tip, într-un interval de 72 de ore de la internare este mai mica de 0,01%.
Conform Ministerului Sanatatii, Spitalul Clinic Militar de Urgenta Dr. Victor Popescu Timisoara este incadrat la clasificarea III plan conf conform ordinului ministrului sanatatii nr. 323/2011, modificat de ordinul nr. 441/2015.
Medici din Spitalul Clinic Militar de Urgenta Dr. Victor Popescu Timisoara
*din numarul total de paturi.
Evaluare
0 stele din 3 pareri ale pacientilor
Categorie
Clinic, Militar, Urgenta
Administrare
de stat
0256 201 811, 0256 201 823,
3 Comments
Cu imensă bucurie vă împărtășesc o veste MINUNATĂ….Cu profesionalism și omenie, Domnul doctor RĂZVAN DRĂGOI vă face CINSTE ,ca OM și DOCTOR !!! Operațiile facute,tratamentul, încrederea, m-au ridicat din suferință și boală…la VIAȚĂ ! Sunt VINDECATĂ! Ce bucurie și satisfacție profesională mai mare poți avea decât SĂ VINDECI un om….Nemărginită recunoștință doamnei doctor Gabriela Radu,care a descoperit la timp tumorile vezicale și, domnului doctor Răzvan Drăgoi, care le-a operat si tratat….FIȚI BINECUVÂNTAȚI !
CU IUBIRE ȘI RECUNOȘTINȚĂ, Elena Natalcenco…
Sunt impresionat de ordinea si profesionalismul orientat catre pacient, din Spitalul Militar, cateva clase peste unele spitale din sistemul public din Timisoara.
Multumiri dr. Bogdan Vaduva, Neurogie.
Cu multumiri si respect Prof. Univ. Dr. Comandor (r) Mara Dorin Puiu
Sunt plăcut impresionat de calitatea serviciilor medicale apersonaluli de la Ortopedie și Traumatologie cât și a condițiilor de internare și acest lucru se întâmpla când in România serviciile medicale oferite de cele mai multe spitale cu mult mai mari pretenții lasă foarte mult de dorit.Am fost operat o data la genunchiul drept și nu am niciun fel de problema ,aceasta s-a întâmplat acum doi ani. Din păcate la anulacesta am suferit o fractura la încheietura mâinii drepte și a fost necesară o operație cu montarea unei placi de titanium .Operatia a fost dificila dar in acest moment sunt 90% operațional cu mâna dar mai trebuie făcute ședințe de recuperare . Vreau pe aceasta cale sa mulțumesc personalului medical de la Ortopedie ,mai ales prof.dr. Tatu cât și. dr.Ungureanu și anestezist dr. Cojocaru . Cu multe mulțumiri Gl.mr.(r)ing. Oancea Viorel