Spitalul Clinic Municipal de Urgenta Timisoara
Contact – Spitalul Clinic Municipal de Urgenta Timisoara
Adresa Str. Hector nr. 1, Timisoara, Timis
Telefon 0256 221 553, Urgenta 0256 433 612
Fax 0256 495 339, 0256 200 046
Email smtm@rdstm.ro
Website www.spitalul-municipal-timisoara.ro
Indicatii catre aceasta adresa in Google Maps
Vezi si alte spitale similare cu Spitalul Clinic Municipal de Urgenta Timisoara sau alte spitale grupate pe specialitati din Timis.
Specialitati medicale – Spitalul Clinic Municipal de Urgenta Timisoara
Interne, Boli profesionale, Cardiologie, Reumatologie, Gastroenterologie, Geriatrie si gerontologie, Hematologie, Neurochirurgie, ORL, Oftalmologie, Chirurgie generala, Chirurgie maxilo-faciala, Chirurgie toracica, Oncologie medicala, Urologie, Ortopedie si traumatologie, Dermato-venerice, Obstetrica-ginecologie, Neonatologie, Neonatologie prematuri, Recuperare si balneologie, Anestezie Terapie Intensiva
Descriere – Spitalul Clinic Municipal de Urgenta Timisoara
Spitalul Clinic Municipal de Urgenta Timisoara acordă servicii de spitalizare continuă, servicii ambulatorii de specialitate, servicii de spitalizare de zi sau servicii paraclinice în următoarele specialităţi: anestezie şi terapie intensivă, boli infecţioase, cardiologie, dermatovenerologie, endocrinologie sau diabet zaharat, nutriţie şi boli metabolice, medicină internă, nefrologie, neonatologie, neurologie, oncologie medicală, pediatrie, pneumologie, psihiatrie, chirurgie generală, obstetrică-ginecologie , oftalmologie, ortopedie şi traumatologie, otorinolaringologie, urologie, anatomie patologică, medicină de laborator, radiologie – imagistică medicală.
Medicii de specialitate din cadrul Spitalul Clinic Municipal de Urgenta Timisoara asigură continuitatea prin linii de gardă distincte în următoarele specialităţi: anestezie şi terapie intensivă, cardiologie, medicină internă, neurologie, pediatrie, psihiatrie, chirurgie generală, obstetrică-ginecologie, ortopedie şi traumatologie, medicină de laborator, radiologie-imagistică medicală.
Spitalul Clinic Municipal de Urgenta Timisoara are in dotare următoarele echipamente şi aparate medicale: aparatură digitală de radiodiagnostic şi imagistică medicală, aparat de tomografie computerizată, aparat de rezonanţă magnetică nucleară, aparate de ultrasonografie convenţională şi Doppler, instrumentele şi echipamentele necesare pentru efectuarea analizelor medicale de hematologie, biochimie, microbiologie, imunologie şi toxicologie.
In Spitalul Clinic Municipal de Urgenta Timisoara se desfasoara activitati de învăţământ şi cercetare ştiinţifico-medicală, cât şi de educaţie medicală continuă, în conformitate cu prevederile regulamentului de organizare şi funcţionare al acestuia, aprobat prin ordin al ministrului sănătăţii.
Proporţia bolnavilor internaţi in Spitalul Clinic Municipal de Urgenta Timisoara care au domiciliul în afara judeţului Timis este mai mare de 5%.
Proporţia bolnavilor externaţi din Spitalul Clinic Municipal de Urgenta Timisoara care se reinternează, pentru patologie de acelaşi tip, într-un interval de 48 de ore de la externare, este sub 0,6%.
Proporţia bolnavilor transferaţi din Spitalul Clinic Municipal de Urgenta Timisoara într-un alt spital, pentru patologie de acelaşi tip, într-un interval de 72 de ore de la internare este mai mica de 0,03%.
Conform Ministerului Sanatatii, Spitalul Clinic Municipal de Urgenta Timisoara este incadrat la clasificarea II plan conf conform ordinului ministrului sanatatii nr. 323/2011, modificat de ordinul nr. 441/2015.
Medici din Spitalul Clinic Municipal de Urgenta Timisoara
*din numarul total de paturi.
Evaluare
0 stele din 2 pareri ale pacientilor
Categorie
Clinic, Municipal, Urgenta
Administrare
de stat
0256 221 553, Urgenta 0256 433 612, smtm@rdstm.ro
2 Comments
Ma numesc Vica Mircea si sunt sotul unei foste paciente, Mariana Iuliana Vica. Colectivul de la ATI cu siguranta isi aminteste de aceasta pacienta deoarece nu cred ca au au avut prea multe cazuri de pacienti intubati 43 de zile. Dupa 5 ani de la acea data, boala autoimuna LEUCEMIE LIMFATICA CRONICA a recidivat si s-a accentuat dupa ce toata familia noastra a fost bolnava de COVID.
Am vrut un altfel de tratament cu medicamente pe care din pacate statul roman nu le sustine financiar. Am ales o clinica din Viena si sotia mea a devenit pacienta prof.dr. Paul Knobel. Dupa sedintele de chemioterapie si imunoterapie, analizele sunt tot mai bune si remisia este evidenta . Dl.Profesor spunea chiar ca este posibil sa nu facem toate sedintele.
Doresc sa subliniez cu toata puterea recunostinta noastra nemarginita pentru draga noastra medic curant dr. INES FLOREA dar si a intregului colectiv ATI (imi cer scuze ca nu am retinut numele tuturor cadrelor medicale cu pregatire superioara si medie) care a facut sa fie posibila aceasta zi. Numai Dumnezeu ne-a scos in cale asemenea oameni.
Cinste medicinei practicate de acesti oameni !
Multumim din toata inima !
Mă numesc Covaci Lucia-Magdalena,din Deva Jud.Hunedoara,CNP 2531004201003,şi am fost internată pe data de 29.05.2017 la Comp. GASTROENTEROLOGIE la d-nul As.Univ.Dr.IOAN-OCTAVIAN MUSTA Mulţumesc din toată inima pentru profesionalismul de care dă dovadă colectivul de la acest spital şi în special echipa d-nului Dr Musta.Sunt nişte eroi care se luptă 24 de ore din 24 ore să salveze vieţi avănd la dispoziţie cunoştiinţele profesionale,iubirea de semeni,dorinţa de a fi mereu câştigători în lupta cu bolile grele cu care vin pacienţii.Poate nu au cele mai bune dotări prin cabinete,pentru diverse investigaţii,dar au răbdare ,explică tuturor pacienţilor ce investigaţii au de făcut şi chiar dacă unele sunt greu de făcut,reuşesc cu profesionalism să investigheze pacientul,apoi se ofere tratament adecvat şi am toată convingerea că am nimerit pe nişte mâini de INGERI IN HALATE ALBE.FELICITĂRI Doresc să răspund la toate chestionarele de opinii legate de buna desfăşurare a actului medical la acest Spital