Spitalul de Psihiatrie si Neurologie Brasov
Contact – Sediu si Ambulatoriu Integrat de Neurologie
Adresa Str. Prundului nr. 7-9, Brasov, Brasov
Telefon 0268 511 481
Email relatiicupublicul@spnbrasov.ro, ambneuro.spnbv@gmail.com
Website www.spnbrasov.ro
Indicatii catre aceasta adresa in Google Maps
Contact – Ambulatoriu Integrat de Psihiatrie Brasov
Adresa Str. Cuza Voda nr. 26, Brasov, Brasov
Telefon 0268 419 637
Email ambpsih.spnbv@gmail.com
Indicatii catre aceasta adresa in Google Maps
Contact – Centru de Sanatate Mintala Brasov
Adresa Str. Alexandru Ioan Cuza nr. 26, Brasov, Brasov
Telefon 0268 412 333
Email csm@spnbrasov.ro
Indicatii catre aceasta adresa in Google Maps
Contact – Psihiatrie II si Psihiatrie Clinica Brasov
Adresa Str. Mihai Eminescu nr. 18, Brasov, Brasov
Telefon 0268 414 019
Email pclinica@spnbrasov.ro
Indicatii catre aceasta adresa in Google Maps
Contact – Sectie psihiatrie cronici Vulcan Brasov
Adresa Colonia 1 Mai nr. 20, Vulcan, Brasov
Telefon 0268 890 008
Email pc2.spnbrasov@gmail.com
Indicatii catre aceasta adresa in Google Maps
Contact – Sectie psihiatrie cronici Zarnesti Brasov
Adresa Str. Pompiliu Dan nr. 8, Zarnesti, Brasov
Telefon 0268 220 488
Email pc1@spnbrasov.ro
Indicatii catre aceasta adresa in Google Maps
Vezi si alte spitale similare cu alte spitale grupate pe specialitati din Brasov.
Specialitati medicale – Sediu si Ambulatoriu Integrat de Neurologie
Neurologie, Psihiatrie, Recuperare Neuropsihomotorie
Specialitati medicale – Sectie psihiatrie cronici Vulcan si Zarnesti Brasov
Psihiatrie cronici
Descriere – Spitalul de Psihiatrie si Neurologie Brasov
Spitalul de Psihiatrie si Neurologie Brasov are in dotare următoarele echipamente şi aparate medicale: aparatură de radiodiagnostic şi imagistică medicală, instrumentele şi echipamentele necesare pentru efectuarea analizelor medicale de hematologie, biochimie, precum şi, după caz, microbiologie, imunologie şi/sau toxicologie.
In Spitalul de Psihiatrie si Neurologie Brasov se desfasoara activitati de învăţământ şi cercetare ştiinţifico-medicală, cât şi de educaţie medicală continuă, în conformitate cu prevederile regulamentului de organizare şi funcţionare al acestuia, aprobat prin ordin al ministrului sănătăţii.
Proporţia bolnavilor internaţi in Spitalul de Psihiatrie si Neurologie Brasov care au domiciliul în afara judeţului Brasov este mai mare de 20%.
Proporţia bolnavilor externaţi din Spitalul de Psihiatrie si Neurologie Brasov care se reinternează, pentru patologie de acelaşi tip, într-un interval de 48 de ore de la externare, este sub 0,6%.
Proporţia bolnavilor transferaţi din Spitalul de Psihiatrie si Neurologie Brasov într-un alt spital, pentru patologie de acelaşi tip, într-un interval de 72 de ore de la internare este mai mica de 0,06%.
Conform Ministerului Sanatatii, Spitalul de Psihiatrie si Neurologie Brasov este incadrat la clasificarea IIM conform ordinului ministrului sanatatii nr. 323/2011, modificat de ordinul nr. 441/2015.
Medici din Spitalul de Psihiatrie si Neurologie Brasov
*din numarul total de paturi.
Evaluare
0 stele din 4 pareri ale pacientilor
Categorie
Ambulatoriu, Neurologie, Psihiatrie
Administrare
de stat
0268 511 481, relatiicupublicul@spnbrasov.ro; ambneuro.spnbv@gmail.com
4 Comments
Mă numesc Barbu Gheorghe și sunt soțul lui Antoneta Cecia. Nimeni nu crede că ea, fiind bolnavă cu epilepsie, este la locul ei, iar toți vecinii o compromit. A ajuns la d-voastra ca răzbunare din partea unei vecine care a primit o palmă, pentru că nu ne poate suporta familia, respectiva ne obligă să nu folosim TV (Martorii lui Iehova). Soția mea vorbește cu un accent mai ridicat pentru că nu-și găsește dreptatea. Ea este totdeauna vinovată. CER SĂ SE FACĂ O ANCHETA PE ADRESA.
Oameni adică cei care sunt branchardieri
Bat oameni dacă nu sunt liniștiți
Sunt foarte agresivi și nimeni nu spune nimic ?am spus că voi face ceva în privința
asta.
Fiind internat in spitalul de neuologie si psihiatrie Brasov, sectia de neurologie 2, pt to tratarea unei maladii cu specific neurologic am avut placuta surpriza sa constat: a)- spitalul este aranjat dintr-o cladire foarte veche, capatand acum un aspect mai mult decat decent – saloane bine finisate; grupuri sanitare dotate corespunzator; mobilier de salon de ultima generatie . b)- personalul medical mediu, asistente medicale extrem de cooperante cu pacientul. Numarul lor din schema functionala a facut sa fie extrem de operative la solicitarea bolnavului; infirmiere frumos echipate, extrem de exigente la capitolul igiena si deosebit de amabile cu bolnavii; personalul medical superior ( medicul sef de sectie doctor Popa Tudor si medicul curant doctor Marceanu Manuela ) cooperanti, decenti in exprimare, profesionisti, exigenti si rigurosi, concluzii pe care le-am tras avand in vedere ca am fost externat complet vindecat. Tuturor celor enumerati le multimesc. Sant fericit si mandru ca in România, intr-un spital de stat calificativul este FF bun. PS. Reiterez, am fost internat in sectia de neurologie, nu psihiatrie.
Cum e posibil ca un paciet adus de urgenta cu ambulanta,cu un accident vascular,vinerea,sa fie lăsat doar cu o perfuzie? Vinerea seara face un alt accident vascular si doar dupa aceea i se face o tomografie dar fara a se spune nimic rudelor.situatia pacientului se inrautateste si nu exista un doctor sau o asistentă cu care sa se poată vorbi.pina luni la ora 12.00 nici urma de doctor.intr-un spital din orice tara europeana,mai intii se face un Tomograf sau un RMN si pe urma restul,in plus exista doctori si mai multi asistenti pe secție.Cum e posibil ca rudele si chiar pacientul sa nu stie nimic?Sa nu existe o infirmiera care sa ajute pacientul sa meargă la baie sau sa-i schimbe plosca.Mai mare rusinea.In orice alt oras dintr-o alta tara europeana exista servicii mai bune si pacientului i se da mai multa atentie.Tatal meu e internat de vineri si nimeni nu-l baga in seama si nici urma de doctor sau asistent.li se da somnifere ca sa nu deranjeze pe nimeni.unde este jurământul pe care l-ati făcut la terminarea scolii?